LETT: Arjen Robben og Franck Ribery feirer etter å ha lekt seg til en 6-1 seier over Lille. Foto: NTB Scanpix
LETT: Arjen Robben og Franck Ribery feirer etter å ha lekt seg til en 6-1 seier over Lille. Foto: NTB ScanpixVis mer

Bayern München knuste Lille

Lekte med franske Lille og vant 6-1.

34 år gamle Claudio Pizzaro fikk sjansen fordi toppscorer Mario Mandzukic var syk, og spissen fra Peru fornektet seg ikke. Veteranen laget tre mål i løpet av 15 minutter i 1. omgang. De ga 2-0, 4-0 og 5-0, og det var kun spilt 33 minutter.

Bastian Schweinsteiger gjorde 1-0 etter fem minutter. Også Arjen Robben scoret før pause. Det er første gang et lag har ledet 5-0 ved pause i en mesterligakamp.
— Vi ga gass helt fra start. Det må vi fortsette med, sa lagkaptein Philipp Lahm, som gjorde forarbeide til tre av målene. — Første omgang var av aller beste merke, sa Robben, som ikke var tilfreds med uttellingen etter pause.
I 2. omgang reduserte Salomon Kalou for Lille, før innbytter Toni Kroos satte punktum med 6-1-målet.

Storseieren førte Bayern München til topps i gruppe F med ni poeng. Samme poengsum har Valencia etter at de slo BATE Borisov 4-2 i Spania.

Roberto Soldado scoret ett av målene på straffe, og det var spissens mål nummer 16 på 20 kamper i mesterligaen. Det står det respekt av.

Jonas ga Valencia ledelsen, og lagets to siste kom ved Sofiane Feghouli. Hviterussernes mål ble laget av Renan Bressan og Dmitrij Mozolewski. BATE er nummer tre i gruppa med sine seks poeng. Lille er uten poeng på de fire første kampene og er allerede utslått.

Tom Harald Hagen var dommer i Valencia.

(NTB)