Bayern München nesten mester

To mål i siste minutt, i München og Stuttgart, avgjorde trolig kampen om det tyske seriemesterskapet i Bayern Münchens favør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bayern er snublende nær sin 17. tittel, mens Schalkes drøm om det første Bundesligatrofeet på 43 år er i ferd med å knuses.

Tre poeng skiller i Bayern Münchens favør etter 2-1-seieren mot Kaiserslautern og rivalens samtidige 0-1-tap i Stuttgart. Men Schalke har noen plussmål mer, og kan fortsatt håpe.

I siste serierunde spiller Schalke hjemme mot Unterhaching, som kjemper for et fortsatt toppserieliv, mens Bayern München gjester Hamburg og vet at tittelen er sikker med ett poeng.

Helt til nest siste minutt lå det an til uavgjort for begge tittelrivalene, og fortsatt Schalke-overtak på målforskjellen. Men så ble Krassimir Balakov matchvinner for Stuttgart, som dermed sikret ny kontrakt.

Dramaet stoppet ikke med det. Ett minutt etter at han ble byttet inn, satte Alexander Zickler inn vinnermålet for Bayern München.

Borussia Dortmund vant 4-1 borte mot Unterhaching, trygget tredjeplassen og er sikret mesterligaspill til høsten. Om den fjerde plassen kjemper Leverkusen og Hertha Berlin, som spilte 1-1 i innbyrdes oppgjør lørdag, og Freiburg.

For Eintracht Frankfurt ble håpet om et fortsatt toppserieliv slukket lørdag, etter 0-3-tap i Wolfsburg. Sammen med jumbolaget Bochum bærer det ubønnhørlig ned en divisjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer