Bayern München nesten mester

To mål i siste minutt, i München og Stuttgart, avgjorde trolig kampen om det tyske seriemesterskapet i Bayern Münchens favør.

Bayern er snublende nær sin 17. tittel, mens Schalkes drøm om det første Bundesligatrofeet på 43 år er i ferd med å knuses.

Tre poeng skiller i Bayern Münchens favør etter 2-1-seieren mot Kaiserslautern og rivalens samtidige 0-1-tap i Stuttgart. Men Schalke har noen plussmål mer, og kan fortsatt håpe.

I siste serierunde spiller Schalke hjemme mot Unterhaching, som kjemper for et fortsatt toppserieliv, mens Bayern München gjester Hamburg og vet at tittelen er sikker med ett poeng.

Helt til nest siste minutt lå det an til uavgjort for begge tittelrivalene, og fortsatt Schalke-overtak på målforskjellen. Men så ble Krassimir Balakov matchvinner for Stuttgart, som dermed sikret ny kontrakt.

Dramaet stoppet ikke med det. Ett minutt etter at han ble byttet inn, satte Alexander Zickler inn vinnermålet for Bayern München.

Borussia Dortmund vant 4-1 borte mot Unterhaching, trygget tredjeplassen og er sikret mesterligaspill til høsten. Om den fjerde plassen kjemper Leverkusen og Hertha Berlin, som spilte 1-1 i innbyrdes oppgjør lørdag, og Freiburg.

For Eintracht Frankfurt ble håpet om et fortsatt toppserieliv slukket lørdag, etter 0-3-tap i Wolfsburg. Sammen med jumbolaget Bochum bærer det ubønnhørlig ned en divisjon.

Unterhaching og Energie Cottbus slåss om å unngå å slå følge. Cottbus er ett mål foran og har også bedre målforskjell, så Unterhaching må beseire Schalke i Gelsenkirchen for å ha en mulighet. Cottbus avslutter med bortekamp mot 1860 München.

(NTB-DPA)