Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bayern München og Manchester City videre i Champions League

Gjorde kort prosess med motstanderne.

Manchester City knuste CSKA Moskva 5-2, mens Bayern München kunne reise hjem med 1-0 over Viktoria Plzen. Begge er videre i mesterligaen.

I Manchester sparket Sergio Agüero festen i gang med sin scoring allerede etter tre minutter. Da banket han et straffespark i mål. Det ble ytterligere ett mål på Agüero i kampen, der Alvaro Negredo bidro med hattrick.

Engelskmennene var overlegne i kampen og ble blant de første lagene som tok seg videre til utslagningsrundene i mesterligaen i år.

Allerede før pause var det klart at City ville vinne kampen, men russerne, som scoret ett mål i første omgang, puttet på med ytterligere én scoring før kampen var over. Manchester City var likevel aldri truet.

12 poeng Bayern München står med 12 poeng etter den knepne, men fortjente seieren over Viktoria Plzen. Mario Mandzukic ble matchvinner halvveis ut i annen omgang.

Tyskerne tok kontrollen fra start i kampen og dominerte stort de første minuttene. Det var bare flaks og en god og heldig Plzen-keeper Matus Kozacik som hindret tyskerne i å ta ledelsen tidlig.

Bastian Schweinsteiger skjøt i tverrliggeren etter 16 minutter, og etter det hadde Kozacik flere flotte redninger. Han holdt laget sitt inne i kampen i første omgang.

For 14 dager siden ble Plzen overkjørt av Bayern München på bortebane, men det var et helt annet lag som måtte tyskerne på eget gress, selv om den tyske seieren var fortjent nok.

Sjanser Selv om gjestene fra München hadde god kontroll i kampen, ga aldri Plzen-spillerne opp. Laget spilte seg til muligheter, selv om de var litt «på hæla» innimellom.

 TRIBUNELIV:  Fansen fra Moskva tente bluss under oppgjøret. Foto: Andrew Yates / AFP / NTB Scanpix
TRIBUNELIV: Fansen fra Moskva tente bluss under oppgjøret. Foto: Andrew Yates / AFP / NTB Scanpix Vis mer

15 minutter før slutt hadde Stanislav Tecl en stor dobbeltsjanse, men marginene var ikke på hans side i kampen mot Bayern-keeper Manuel Neuer.

Dermed er Viktoria Plzens mesterligaeventyr snart over, for laget har ingen muligheter til å ta igjen Bayern München på topp og Manchester City på annenplass på tabellen, selv om det gjenstår to kamper i gruppespillet.

Heller ikke CSKA Moskva kan gå videre etter det klare tapet for Manchester City tirsdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media