Bayern og Valencia videre etter uavgjort

Fikk hjelp av Lille.


Siden det ble 1-1 mellom Valencia og Bayern München på Mestalla i kveld, er begge klubbene videre fra mesterligaens gruppespill.

Med én runde igjen står begge lag med ti poeng hver. Bayern leder gruppe F på innbyrdes oppgjør.

Valencia fikk forsvarsspiller Antonio Barragán utvist med direkte rødt kort etter en sklitakling på David Alaba. Til tross for at laget måtte spille med én mann mindre i nærmere en time, var det vertene som tok ledelsen i det 77. minutt. Sofiane Feghouli kom på et skjærende løp fra høyre og banket inn 1-0.

BEGGE VIDERE: Thomas Müller utliknet for Bayern München og Valencia-kaptein Roberto Soldado fortviler i forgrunnen. Men det endte godt for begge lag, som sikret avansement fra gruppa i kveld. Foto: JAIME REINA / AFP / NTB SCANPIX
BEGGE VIDERE: Thomas Müller utliknet for Bayern München og Valencia-kaptein Roberto Soldado fortviler i forgrunnen. Men det endte godt for begge lag, som sikret avansement fra gruppa i kveld. Foto: JAIME REINA / AFP / NTB SCANPIX Vis mer

Med det resultatet ville Valencia tatt kontrollen over gruppen. Det tok imidlertid ikke lang tid før Bayern svarte. Jupp Heynckes satte innpå Mario Gómez, som takket for tilliten ved å varte opp med en målgivende pasning på Thomas Müllers utligning etter 82 minutter. Det var Gómez' første opptreden for Bayern denne sesongen.

Bayern München tar imot BATE Borisov hjemme i Tyskland om to uker. For Valencia går turen til Nord-Frankrike for å møte Lille.

Tidligere i dag tok Lille sin første seier i mesterligaen denne sesongen. Franskmennene vant 2-0 borte mot hviterussiske BATE Borisov.