Bayern om Ødegaard: - Han er en vakker brud. Kanskje er det vi som er brudgommen

«Frir» til stortalentet, men risikerer å bli forlatt ved alteret.

FRIR: Bayern München er en av de mange storklubbene som jakter underskriften til Martin Ødegaard. Klubbens styreleder, Karl-Heinz Rumenigge, sammenligner det hele med en frierferd, og utelukker ikke at det er Bayern som står igjen som brudgommen ved alteret. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
FRIR: Bayern München er en av de mange storklubbene som jakter underskriften til Martin Ødegaard. Klubbens styreleder, Karl-Heinz Rumenigge, sammenligner det hele med en frierferd, og utelukker ikke at det er Bayern som står igjen som brudgommen ved alteret. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble Martin Ødegaard (15) til Martin Ødegaard (16), og det norske stortalentet kan omsider gjøre alvor av proffdrømmen om han skulle ønske.

Likevel ser det ikke ut til at en endelig avgjørelse på hvor han ender vil komme de neste dagene da han og pappa Hans Erik Ødegaard har flere klubbesøk de ennå ikke har unnagjort.

- Vet ikke Den tyske giganten Bayern München er en av klubbene som jakter den rykende ferske 16-åringens underskrift. Tirsdag meldte TV-kanalen SPORT1 at en overgang var rett rundt hjørnet, men de, som alle andre så langt, bommet.

Styreleder i klubben, Karl-Heinz Rumenigge, sier i dag til tyske Bild at han er forberedt på at en endelig avklaring om klubbvalg for Ødegaard ikke vil komme før i slutten av januar.

- Han er en veldig interessant spiller. Vi prøver etter beste evne å hente ham, men vi vet ennå ikke hvor han bestemmer seg for å gå til slutt, sier Rumenigge til avisa.

Rumenigge tar også metaforet med å «fri» til spillere litt lenger enn det som kanskje er vanlig prosedyre i dagens moderne fotball.

- Det er klart at han er en vakker brud, og det er mange som venter utenfor døra. Kanskje er det vi som er den kjekke brudgommen, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer