Bayern-sjefen skryter av United: - Vi var heldige

Tror likevel på avansement.

(Dagbladet): Etter en intens forestilling på Old Trafford, viste resultattavla 1-1 da dommeren blåste av etter 90 minutter og vel så det.

Ikke på noen måte den resultatmessige overkjørselen mange hadde spådd på forhånd, og Pep Guardiola hadde lovord å komme med da han snakket med pressen etter matchen.

- Jeg er ganske fornøyd. Manchester United har et av de beste lagene i verden. Vi scoret et viktig bortemål, men vi var også heldige da forsøk fra både Danny Welbeck og Wayne Rooney ikke gikk inn. Målet vi slapp inn er det vanskelig å forsvare seg mot, sier Bayern-sjefen.

Farlig resultat Likevel. 1-1 er i alle fall på papiret et godt resultat etter bortekampen, og Guardiola tror at laget hans har det som skal til for å ta seg videre til semifinalen.

- Det er bestandig farlig når du går inn i en returkamp med 1-1, men selv om vi hadde vunnet 2-1 hadde det vært farlig. Vi kommer til å prøve å vinne returoppgjøret også, og jeg er sikker på at vi kan klare det, sier han.

- Jeg har full tiltro til spillerne mine, og håper at fansen i Munchen vil støtte oss like mye som United-supporterne gjorde for sitt lag i dag.

Må score Det har ikke vært for mange oppturer for David Moyes hjemme på Old Trafford denne sesongen, men i dag møtte han pressen med hevet hodet.

- Spillerne var virkelig gode i kveld, men samtidig er vi litt skuffet over at vi slapp inn mot slutten, sier han til ITV.

Med 1-1 i kveld er United avhengige av mål i Munchen om en uke. Det er også skotten smertelig klar over.

- Vi vet at vi må score i returkampen, og det er noe vi må gjøre noe med. Men vi vet samtidig at vi har gitt oss selv et godt utgangspunkt forut for returoppgjøret.

- Hadde tatt 1-1 Rio Ferdinand var også fornøyd etter kampslutt, men følte i liket med sin manager at United kunne fått enda litt mer ut av oppgjøret.

- Det var viktig at vi ga oss selv en sjanse før returoppgjøret. Vi hadde nok tatt 1-1 før kampstart, men nå er vi litt skuffa, sier Ferdinand.

Det har vært en uvant sesong for United og for Rio som har vært med på å vinne utallige titler for de rødkledde. Det er en omstilling for stopperkjempen.

- Vi er ikke vant til å ikke være med og kjempe om titler. Det er nytt og vi må tilpasse oss. Men i dag viste vi at vi fortsatt er i stand til å gjøre gode prestasjoner og få gode resultater om verdens beste lag, sier han.