Bayern skremmer: to supersigneringer foran nesa på verdenseliten

Handler raskt.

KLAR FOR BAYERN: Mats Hummels forlater Borussia Dortmund etter sesongen. Prisen skal ifølge Bild ligge på rundt 35 millioner Euro. Foto: NTB Scanpix/AFP / Sascha SCHÜRMANN
KLAR FOR BAYERN: Mats Hummels forlater Borussia Dortmund etter sesongen. Prisen skal ifølge Bild ligge på rundt 35 millioner Euro. Foto: NTB Scanpix/AFP / Sascha SCHÜRMANN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bayern München reagerer raskt etter å ha blitt utslått i semifinalene i Champions League: Borussia Dortmund-kaptein Mats Hummels og Benfica-stortalentet Renato Sanches er klare for klubben.

Det melder henholdsvis Bayern selv, og Dortmund.

Renato Sanches er 18-åringen som er blitt kalt både et av de største talentene i europeisk fotball, og det største portugisiske talentet siden Cristiano Ronaldo.

Konkurranse Manchester United er blitt nevnt blant de mange storklubbene som har siklet på Benfica-spilleren. Nå skal han til Bayern. Prisen ligger på 35 milllioner euro, med mulige påslag etter hvert som unggutten presterer for tyskerne.

- FC Bayern har fulgt Renato Sanches i lengre tid. Vi er glade for at vi har klart å signere ham til tross for konkurranse fra store klubber, sier styreformann Karl-Heinz Rummenigge.

- Renato er bevegelig, en god takler og en teknisk sterk midtbanespiller som vil styrke laget vårt ytterligere, sier Rummenigge.

Lå i kortene Mats Hummels (27) har vært en av de mest sentrale klippene i Borussia Dortmund de siste årene, men til sommeren gjør han som flere Dortmund-stjerner har gjort før ham - han flytter til rivalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer