KLAR FOR BAYERN: Mats Hummels forlater Borussia Dortmund etter sesongen. Prisen skal ifølge Bild ligge på rundt 35 millioner Euro. Foto: NTB Scanpix/AFP / Sascha SCHÜRMANN
KLAR FOR BAYERN: Mats Hummels forlater Borussia Dortmund etter sesongen. Prisen skal ifølge Bild ligge på rundt 35 millioner Euro. Foto: NTB Scanpix/AFP / Sascha SCHÜRMANNVis mer

Bayern skremmer: to supersigneringer foran nesa på verdenseliten

Handler raskt.

(Dagbladet): Bayern München reagerer raskt etter å ha blitt utslått i semifinalene i Champions League: Borussia Dortmund-kaptein Mats Hummels og Benfica-stortalentet Renato Sanches er klare for klubben.

Det melder henholdsvis Bayern selv, og Dortmund.

Renato Sanches er 18-åringen som er blitt kalt både et av de største talentene i europeisk fotball, og det største portugisiske talentet siden Cristiano Ronaldo.

Konkurranse Manchester United er blitt nevnt blant de mange storklubbene som har siklet på Benfica-spilleren. Nå skal han til Bayern. Prisen ligger på 35 milllioner euro, med mulige påslag etter hvert som unggutten presterer for tyskerne.

- FC Bayern har fulgt Renato Sanches i lengre tid. Vi er glade for at vi har klart å signere ham til tross for konkurranse fra store klubber, sier styreformann Karl-Heinz Rummenigge.

- Renato er bevegelig, en god takler og en teknisk sterk midtbanespiller som vil styrke laget vårt ytterligere, sier Rummenigge.

Lå i kortene Mats Hummels (27) har vært en av de mest sentrale klippene i Borussia Dortmund de siste årene, men til sommeren gjør han som flere Dortmund-stjerner har gjort før ham - han flytter til rivalen.

- Vi er nødt til å akseptere at Mats, som allerede har vært i Dortmund i åtte år, har begynt å tenke over framtiden. Han må tenke på om han vil være i Dortmund i hele sin karriere, eller om han vil dra et annet sted, sa Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke for to uker siden.

- Kjæresten hans er fra München, og han har også foreldrene og broren sin der. Så enkelte ting er allerede på plass for ham i byen, erkjente Dortmund-direktøren.

Også prisen for Mats Hummels skal ifølge Bild ligge på rundt 35 millioner euro. Begge spillerne har undertegnet kontrakter som strekker seg til 2021.

KLAR FOR BAYERN: Benficas Renato Sanchez. Foto: NTB Scanpix/EPA/PAULO NOVAIS
KLAR FOR BAYERN: Benficas Renato Sanchez. Foto: NTB Scanpix/EPA/PAULO NOVAIS Vis mer