Bayern slo ut United

Bayern München vant 2-1 over United i kvartfinalen i Champions League. Elber, Scholl og Giggs sørget for målene. Real Madrid vant 3-0 over Galatasaray. Dagbladet.no fulgte kvartfinalene direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bayern München hadde ett mål å gå på etter den første kvartfinalen og på Olympiastadion i kveld var avansementet aldri truet. Allerede etter fem minutter scoret tyskerne. Scholl fikk ballen på kanten av feltet etter en fin opprulling, tok den med seg noen meter. Slo en perfekt pasning tvers over til Elber som satte ballen i mål fra kort hold.

Halvveis i første omgang fikk United flyttet spillet lenger opp på banen og kom mer med i spillet. Men fem minutter før pause slukket Scholl alt engelsk håp. Jeremies tok med seg ballen inn i feltet og la en pasning tvers over til Elber som sto med ryggen til mål. Brasilianeren la ballen videre til Scholl som klinte kula i mål fra 10 meter.

Andre omgang startet perfekt for United. Fire minutter etter pause lobbet Giggs ballen over keeper Kahn etter pasning fra Scholes. Nytt liv i kampen.

Resten av kampen var preget av mye angrepsspill og høyt tempo. 60 minutter ut i kampen rant blodet av både Yorke og Andersson etter en hodeduell. Yorke kom tilbake i spill etter en liten stund, mens Andersson måtte ut på sidelinja og sy.

Engelskmennene kjempet hardt, men skuddene satt aldri som de skulle og Oliver Kahn var glimrende i Bayern-buret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer