Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bayern snublet borte mot Frankfurt

Og nå kan mesterligaplassen ryke.

SIKRET POENG: Mario Gomez sikret ett poeng for den tyske storklubben. Foto: AFP PHOTO / DANIEL ROLAND / Scanpix
SIKRET POENG: Mario Gomez sikret ett poeng for den tyske storklubben. Foto: AFP PHOTO / DANIEL ROLAND / Scanpix Vis mer

Bayern München dro i land et sent poeng mot Eintracht Frankfurt, men det holdt ikke til å avansere fra 4.-plassen i tysk Bundesliga. Tredjeplassen gir kvalifiseringsspill til mesterligaen, og den innehas av Mohammed Abdellaoues Hannover. De slo Freiburg 3-1 torsdag og har overkommelig motstand de siste tre serierundene. Bayern München slet med å finne nettmaskene borte mot Frankfurt lørdag, og verre skulle det bli da Sebastian Rode sendte vertene i føringen etter 54 minutter. Bayern kjempet desperat for utligning mot slutten av kampen, og ett minutt før slutt fikk de et noe tvilsomt straffespark etter at Martin Fenin var i duell med Luiz Gustavo.

Fra ellevemetersmerket var storscoreren Mario Gómez sikker, og Bayern fikk med seg ett poeng hjem. Leverkusen utsatte ligaleder Dortmunds gullfest da de vendte kampen og slo Hoffenheim 2-1 lørdag. Gylfi Sigurdsson sendte gjestene i føringen, men Michal Kadlec og Arturo Vidal sørget for økt spenning i gullkampen med scoringer like før og etter pause. Etter kampen har Dortmund fem poengs forsprang på Leverkusen og én kamp mindre spilt. Serielederen gjester Håvard Nordtveits Borussia Mönchengladbach lørdag kveld.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media