Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bayern-spillere bøtelagt

Ga intervju og stakk av.

MÅ BETALE: Bayern Munchens Philipp Lahm har provosert klubbledelsen med uttalelser han kom med i et avisintervju og setter ny klubbrekord i størrelsen på boten. Foto: Oliver Lang/Scanpix
MÅ BETALE: Bayern Munchens Philipp Lahm har provosert klubbledelsen med uttalelser han kom med i et avisintervju og setter ny klubbrekord i størrelsen på boten. Foto: Oliver Lang/Scanpix Vis mer

|||Bayern München-spillerne Philipp Lahm og Luca Toni bøtelegges begge for episoder før og under kampen mot Schalke i helgen.

Lahm får klubbrekordens største bot, mens Tonis bot er noe mindre.

Forsvarsspilleren Lahm bøtelegges for et intervju han gjorde med en avis i forkant av kampen. I intervjuet langet Lahm ut mot klubbens overgangspolitikk.

Landslagsspilleren var mandag i møtet med klubbledelsen, der han beklaget seg.

- Vi er skuffet siden han som visekaptein har et spesielt ansvar for laget og klubben. Så Philipp Lahm har fått en bot av en størrelse vi aldri har sett i Bayern tidligere, sier direktør Karl-Heinz Rummenigge.

Toni stakk av fra stadion da han ble byttet ut i pausen mot Schalke. Toni har kjempet for en plass på laget siden Louis van Gaal tok over.

Bayern har skuffet så langt i år og er på åttendeplass etter tolv kamper.

(NTB)

STAKK AV: Luca Toni ble byttet ut i pausen i en kamp mot Schalke og stakk av fra stadion. Foto: Scanpix
STAKK AV: Luca Toni ble byttet ut i pausen i en kamp mot Schalke og stakk av fra stadion. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media