SINTE: Dette bildet og stemningen mellom Mario Götze og Marc-André ter Stegen skapte så mye blest at Bayern-spilleren så seg nødt til å beklage. Foto: Peter Kneffel / dpa / NTB Scanpix
SINTE: Dette bildet og stemningen mellom Mario Götze og Marc-André ter Stegen skapte så mye blest at Bayern-spilleren så seg nødt til å beklage. Foto: Peter Kneffel / dpa / NTB ScanpixVis mer

Bayern-spilleren måtte beklage etter å ha kost med Barcelona-keeperen

- Det verserer historier i pressen.

(Dagbladet): I kveld må Bayern München heve seg flere hakk for å ha sjansen til å nå en finale i Champions League.

Forrige uke ble Pep Guardiolas menn slått 3-0 på hjemmebane - etter en god dose Messi-magi.

Og etter kampen fikk Mario Götze en god dose kritikk etter å ha blitt avbildet mens han holdt rundt Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen etter kampen.

Beklaget Fansen regaerte på at Götze, som kom inn som innbytter i det 79. minutt i forrige ukes semifinalekamp, ikke så ut til å ta tapet særlig tungt.

Kritikken ble så sterk at 22-åringen så seg nødt til å måtte beklage.

- Det verserer historier i pressen om at jeg tullet og lo sammen med min venn, Marc-André ter Stegen, etter kampen. De som tror at jeg ikke brydde meg om å tape, tar helt feil. Jeg var like skuffet som hver og en av dere supportere, og mine lagkamerater. Hvis det ikke var signalene jeg sendte ut, så vil jeg beklage det, skriver Mario Götze på sin hjemmeside.

- Jeg vil også legge til at jeg gir alt jeg har for klubben, til enhver tid, at jeg kjemper for å gjøre mitt beste for at klubben skal ha suksess, og for at jeg skal oppføre meg respektfullt overfor fansen, Bayern München og motstanderlagene, legger 22-åringen til.

Bayern München-trener Pep Guardiola mente spilleren hans absolutt ikke hadde noe å beklage.

- Hva er problemet? Han skal jo ikke måtte beklage for at han snakker med en kollega. Ter Stegen er kompisen hans, så hvorfor skulle han ikke snakke med ham? Det er ikke noe problem for meg, understreker Guardiola, ifølge ESPN.

Har snudd før Mario Götze fikk mye oppmerksomhet i 2013, da han gikk fra Borussia Dortmund til fienden Bayern München - noe som ikke ble godt mottatt.

Det falt heller ikke god jord hos Bayerns hovedsponsor da Götze stilte på den offisielle pressekonferansen etter overgangen ikledd klær fra Nike.

I fjor sommer opplevde 22-åringen det største så langt i karrieren, da han scoret det avgjørende målet i VM-finalen mot Argentina for Tyskland.

Bayern-fansen håper nok på at Götze kan putte noen viktige mål for klubben i kveld. 3-0-tapet forrige uke ga tyskerne et verst mulig utgangspunkt foran kveldens returkamp på Nou Camp.

Men tyskerne har vist tidligere i Champions League at de kan takle et vanskelig utgangspunkt. I kvartfinalen tapte de 1-3 borte mot Porto i første kamp, men varret opp med en 6-0-seier i returkampen.

I åttedelsfinalen endte det 0-0 mellom Bayern og Sjakhtar i den første kampen, før Guardiolas gutter vant returkampen 7-0 på hjemmebane.

AVGJORDE FINALEN: Mario Götze rett etter at han hadde satt inn den avgjørende scoringa for Tyskland i VM-finalen. Foto: NTB Scanpix
AVGJORDE FINALEN: Mario Götze rett etter at han hadde satt inn den avgjørende scoringa for Tyskland i VM-finalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer