Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bayern-spiss står over mot Maccabi Tel Aviv

Iraneren Vahid Hashemian får ikke lov til å besøke Israel.

Dermed slipper han eventuelle sanksjoner fra hjemlandet som forbyr iranere å besøke Israel. Tidligere har 28-åringen sagt at han vil spille for Bayern München i mesterligakampen mot Maccabi Tel Aviv.

Den offisielle årsaken er at Hashemian er skadd, noe også lagets trener Felix Magath hevder.

- Lovene forbyr enhver iraner å reise til Israel. Det inkluderer idrettsutøvere uansett om de reiser alene eller med et lag. De som ikke overholder denne bestemmelsen, må leve med konsekvensene, uttalte en talsmann i Det iranske idrettsforbundet i dag.

Iran tillater ikke at landets idrettsmenn møter israelere. Under OL i Aten nektet judoutøveren Arash Miresmaeili å møte israelske Ehud Vaks, og han ble belønnet med gullbonus på nesten 1 million kroner for sitt mot.

Iran anerkjenner nemlig ikke staten Israel. Hadde Hashemian reist til Israel, ville han blitt den første muslimske iraner til å besøke landet siden revolusjonen i 1979.

(NTB-DPA)

SKADD?</B> Den offisielle versjonen fra klubben er at Vahid Hashemian er skadd.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling