Bayern-stjerna Arturo Vidal involvert i ny fyllehistorie

Har avbrutt treningsleir med det chilenske landslaget.

I TRØBBEL IGJEN.  Arturo Vidal skal være i trøbbel igjen. Han har forlatt treningsleiren til det chilenske landslaget.  Foto: EPA/NTB Scanpix.
I TRØBBEL IGJEN. Arturo Vidal skal være i trøbbel igjen. Han har forlatt treningsleiren til det chilenske landslaget. Foto: EPA/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den chilenske midtbanestjerna Arturo Vidal skal ha vært involvert i en ny fylleskandale og ble sendt hjem fra landslagets treningsleir og rett tilbake til Bayern München.

Han skal ha møtt opp på trening påvirket av alkohol, ute av stand til å trene.

Vidal ble beordret i seng. Og da han endelig dukket opp ut på ettermiddagen, skal han ha fått følgende beskjed av landslagssjef Jorge Sampaoli:« Dette er din siste sjanse. Men du skal returnere til Tyskland.»

Chile skal møte Paraguay i en vennskapskamp lørdag.

I sommer krasjet Arturo Vidal Ferrarien til en verdi av 2,5 millioner under påvirkning av alkohol etter et besøk på et casino i Santiago.

Det var i forbindelse med turneringen Copa America.

Ved siden av i bilen satt hans kone. Vidal viste den gangen sterk anger på en pressekonferanse. Han uttalte at han hadde utsatt sin kone for livsfare og ba alle om tilgivelse.

Det chilenske fotballforbundet har forfattet et skriv, der det heter at Vidal forlot den chilenske troppen av personlige årsaker.

Selv har Arturo Vidal uttalt at det er av familiære årsaker, at han har retunert til Tyskland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.