I TRØBBEL IGJEN.  Arturo Vidal skal være i trøbbel igjen. Han har forlatt treningsleiren til det chilenske landslaget.  Foto: EPA/NTB Scanpix.
I TRØBBEL IGJEN. Arturo Vidal skal være i trøbbel igjen. Han har forlatt treningsleiren til det chilenske landslaget. Foto: EPA/NTB Scanpix.Vis mer

Bayern-stjerna Arturo Vidal involvert i ny fyllehistorie

Har avbrutt treningsleir med det chilenske landslaget.

(Dagbladet): Den chilenske midtbanestjerna Arturo Vidal skal ha vært involvert i en ny fylleskandale og ble sendt hjem fra landslagets treningsleir og rett tilbake til Bayern München.

Han skal ha møtt opp på trening påvirket av alkohol, ute av stand til å trene.

Vidal ble beordret i seng. Og da han endelig dukket opp ut på ettermiddagen, skal han ha fått følgende beskjed av landslagssjef Jorge Sampaoli:« Dette er din siste sjanse. Men du skal returnere til Tyskland.»

Chile skal møte Paraguay i en vennskapskamp lørdag.

I sommer krasjet Arturo Vidal Ferrarien til en verdi av 2,5 millioner under påvirkning av alkohol etter et besøk på et casino i Santiago.

Det var i forbindelse med turneringen Copa America.

Ved siden av i bilen satt hans kone. Vidal viste den gangen sterk anger på en pressekonferanse. Han uttalte at han hadde utsatt sin kone for livsfare og ba alle om tilgivelse.

Det chilenske fotballforbundet har forfattet et skriv, der det heter at Vidal forlot den chilenske troppen av personlige årsaker.

Selv har Arturo Vidal uttalt at det er av familiære årsaker, at han har retunert til Tyskland.

Dette skriver Daily Mail.

Arturo Vidal benekter at han ble sendt hjem på grunn av fyll.

VRAKET. Slik så Ferrarien ut etter at Arturo Vidal og hans kone hadde besøkt et caisno i Santiago i juni. Nå skal han være vraket fra det chilenske landslaget foran en vennskapskamp mot Paraguay på lørdag. Foto: AFP/CHRISTIAN MIRANDA/NTB Scanpix.
VRAKET. Slik så Ferrarien ut etter at Arturo Vidal og hans kone hadde besøkt et caisno i Santiago i juni. Nå skal han være vraket fra det chilenske landslaget foran en vennskapskamp mot Paraguay på lørdag. Foto: AFP/CHRISTIAN MIRANDA/NTB Scanpix. Vis mer