Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bayern tilbake på tabelltoppen

Tabellteten er imidlertid bare til låns enn så lenge.

Søndag kan nemlig sensasjonslaget Wolfsburg sende storlaget ned fra tabelltoppen med seier mot Hamburg.

Etter en tung sesongstart har Bayern München endelig funnet tilbake til vinnersporet. Et par krisemøter synes å ha vekket storklubben som også har en kortere skadeliste enn på lenge å forholde seg til.

Thomas Riedl ga Kaiserslautern en tidlig ledelse, men Claudio Pizarro og Torsten Frings vendte kampen før sidebytte. Da sensasjonen Paolo Guerrero Gonzales ordnet 3-1 var seieren i boks.

- Vi startet svakt, men lot ikke det ødelegge for oss. Seier til tross, jeg er ikke fornøyd. Vi bommer på for mange avslutninger og opptrer ikke solid bakover, sa trener Felix Magath.

Schalke med sterk borteseier

Werder Bremen på sin side har ikke lagt krisen bak seg. De regjerende mesterne tapte 1-2 for formsterke Arminia Bielefeld. Bundesliga-toppscorer Delron Buckley spilte fram til begge Bielefelds mål, men ble selv målløs. Ivan Klasnic reduserte på slutten, men Bremen maktet aldri å utligne.

- Mine spillere kikket på ballen og glemte å markere ut motstanderne, raste Bremen-trener Thomas Schaaf.

Schalke stormer fram under Ralf Rangnick. Lørdag vant laget en heldig 3-0-seier borte mot Leverkusen. Vertene skapte en rekke sjanser, men det var Schalke som var effektive. Dermed har Gelsenkirchen-laget vunnet sju av åtte kamper under Rangnick.

- Det første målet reddet oss. Vi fikk selvtillit og hevet spillet vårt, sa Rangnick. Ebbe Sand, Ailton og Lincoln scoret i kampen som markerte at Tippekampen er tilbake på NRK. Det var den første av mange fra tysk toppserie som vil bli vist på kanalen denne sesongen.

Tegn til bedring

Stuttgart henger på i gullkampen. Laget er to poeng bak Bayern etter sin 1-0-seier mot bortesvake Borussia Mönchengladbach. Antonio Da Silva sørget for at Mainz fortsatt er på vinnersporet da han sørget for 1-0-seier mot Bochum.

Det er tegn til bedring også i Dortmund. André Bergdølmo er fortsatt ute med mageproblemer, men selv med ti mann på skadelisten vant Dortmund lett mot formsvake Freiburg. 2-0-seieren gir laget pusterom i nedrykksstriden.

Hansa Rostock har slitt voldsomt denne sesongen, men var nær tre poeng mot Hertha Berlin. Først tre minutter på overtid utlignet Marcelinho for Berlin.

Rostock hadde Jürg Berger på laglederbenken for første gang. Han erstatter Juri Schlünz som ga seg etter 0-6-tapet for Hamburg sist. Berger er kjent som mirakelmannen som redder sine lag fra nedrykk. Svenske Marcus Lantz ga Rostock ledelsen, men poeng til tross er laget fortsatt tabelljumbo.

Tommy Svindal Larsens Nürnberg spiller søndag mot Hannover. Nürnberg stiller uten kaptein Larsen som er skadet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media