TILBAKE: Pep Guardiola hadde mye fint å si om Lionel Messi etter gårsdagen Champions League-semfinale. På vei inn i garderoben til pause tok han seg også en snakk med sin tidligere elev. Foto: Reuters / Kai Pfaffenbach / NTB Scanpix
TILBAKE: Pep Guardiola hadde mye fint å si om Lionel Messi etter gårsdagen Champions League-semfinale. På vei inn i garderoben til pause tok han seg også en snakk med sin tidligere elev. Foto: Reuters / Kai Pfaffenbach / NTB ScanpixVis mer

Bayern-treneren avslører hva han sa til Messi på vei inn i garderoben

- Vi er heldige som lever akkurat nå.

(Dagbladet): Bayern München forsøkte, men greide ikke å frata Barcelona finalebilletten i Champions League.

Til tross for tre scoringer i går kveld, hjalp ikke det da Barcelona puttet to - og vant 5-3 sammenlagt.

På banen fikk Pep Guardiola se sin tidligere elev, Lionel Messi, storspille sammen med Luis Suárez og Neymar.

På vei inn i garderoben til pause benyttet den tidligere Barcelona-treneren til å ta en kjapp prat med Messi. På pressekonferansen etter kampen, som endte med Bayern-exit, fortalte 44-åringen om praten han hadde hatt med Barcelona-stjernen.

- Hva jeg sa til Leo til pause? At jeg er veldig glad han er tilbake, og at vi er heldige som får leve akkurat nå. Jeg sa også at det var et privilegium å får være treneren hans, fortalte Bayern München-treneren.

I tillegg til at Guardiola roset sine egne spillere for prestasjonen, hadde han mange lovord om Messi på lager.

- Han er tidenes beste spiller, og jeg sammenligner han med Pelé. Det var en fornøyelse å være trener for ham i Barcelona, og han har nok en gang vist hva han kan. Han er tilbake, og er uten tvil på sitt beste nivå, roste Guardiola.

I kveld blir det avgjort hvem Barcelona skal møte i Champions League-finalen i Berlin 6. juni. Juventus vant 2-1 hjemme mot Real Madrid i forrige uke.

Guardiola innrømmer gladelig at han har en favoritt i finalen, uansett.

- Når Barcelona har ballen er de ekstremt sterke. Jeg håper at de kan vinne deres femte Champions League-finale, sier Bayern-treneren.