PSG slo Bayern München ut av Champions League:

Bayern-treneren kan være ferdig

Fjorårets Champions League-vinner er ute etter et drama i to akter mot PSG. Nå kan Bayern München også miste suksesstrener Hansi Flick etter indre stridigheter i klubben.

Publisert
Sist oppdatert
  • PSG - Bayern München 0-1 (3-3 sammenlagt)

Med 3-2 å gå fra bortekampen hadde PSG råd til det ene baklengsmålet som gjorde at Bayern vant 1-0 i Paris, og er likevel videre til semifinale takket være bortemålsregelen.

En revansje fra fjorårets Champions League-finale, hvor Bayern sikret tittelen. Hos de tyske gigantene kan det derimot skje flere ting i kjølvannet av exiten.

Trenerdrama

På TV 2s sending før kamp spådde Asbjørn Slettemark, som følger tysk fotball tett, at Flick kan bli presentert som ny tysk landslagssjef når Joachim Löw gir seg etter sommerens EM.

Flick har tidligere jobbet under Löw med det tyske landslaget, og har det siste drøye året gjort suksess med Bayern, hvor han ifølge flere tyske medier har havnet på kant med sportssjef Hasan Salihamidzic. Flick skal være lite fornøyd med klubbens signeringer, og manglende kontraktforlengelser med nøkkelspillere.

Ifølge BBCs skribent på tysk fotball, Constantin Eckner, skal det ha vært et møte med Bayern-ledelsen hvor både treneren og sportsdirektøren var til stede, hvor konflikten eskalerte.

- Det koker. Flick har vært tydelig på at han ikke kommenterer dette direkte. Klubben vil ha ham, men spørsmålet er om Flick vil være i klubben når sportsdirektøren kjører over ham gang på gang. De fleste regner med han blir Tyskland-treneren til sommeren, sa Slettemark.

MISFORNØYD: Bayern-trener Hansi Flick i samtale med Jerome Boateng i kampen mot PSG. Foto: NTB
MISFORNØYD: Bayern-trener Hansi Flick i samtale med Jerome Boateng i kampen mot PSG. Foto: NTB Vis mer

Sjansesløseri

På banen tirsdag hadde Bayern en tøff oppgave med å ta igjen i 1-2-tapet på hjemmebane forrige uke.

PSG var også det beste laget, med to treff i metallet fra Neymar i 1. omgang. Men isteden var det Bayern som tok ledelsen ved Robert Lewandowski-vikar Eric Maxim Choupo-Moting.

I 2. omgang fortsatte PSG å skape enorme sjanser, men fikk ikke ballen i mål.

Mot slutten startet også Bayern å produsere muligheter, men PSG forsvarte seg heltemodig i eget felt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer