PSG slo Bayern München ut av Champions League:

Bayern-treneren kan være ferdig

Fjorårets Champions League-vinner er ute etter et drama i to akter mot PSG. Nå kan Bayern München også miste suksesstrener Hansi Flick etter indre stridigheter i klubben.

Publisert
Sist oppdatert
  • PSG - Bayern München 0-1 (3-3 sammenlagt)

Med 3-2 å gå fra bortekampen hadde PSG råd til det ene baklengsmålet som gjorde at Bayern vant 1-0 i Paris, og er likevel videre til semifinale takket være bortemålsregelen.

En revansje fra fjorårets Champions League-finale, hvor Bayern sikret tittelen. Hos de tyske gigantene kan det derimot skje flere ting i kjølvannet av exiten.

Trenerdrama

På TV 2s sending før kamp spådde Asbjørn Slettemark, som følger tysk fotball tett, at Flick kan bli presentert som ny tysk landslagssjef når Joachim Löw gir seg etter sommerens EM.

Flick har tidligere jobbet under Löw med det tyske landslaget, og har det siste drøye året gjort suksess med Bayern, hvor han ifølge flere tyske medier har havnet på kant med sportssjef Hasan Salihamidzic. Flick skal være lite fornøyd med klubbens signeringer, og manglende kontraktforlengelser med nøkkelspillere.

Ifølge BBCs skribent på tysk fotball, Constantin Eckner, skal det ha vært et møte med Bayern-ledelsen hvor både treneren og sportsdirektøren var til stede, hvor konflikten eskalerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer