Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bayern truer Manchester U med Fifa

Dersom ikke Hargreaves gis opp.

(Dagbladet.no): Manchester U ser på Owen Hargreaves som spilleren som skal fylle hullet etter Roy Keane på United-midtbanen. Og 25-åringen vil gjerne til Old Trafford.

Nå orker ikke Bayern München mer skamløs flørting mellom spiller og klubb.

I går ble midtbanespilleren bedt om å holde munn. I dag truer den tyske storklubben United med det internasjonale fotballforbundet Fifa.

Kravet fra Bayern: Gi opp jakten.

- Ellers går vi til Fifa. En klubb kan bare kontakte en spiller når klubben som sitter på kontrakten hans gir tillatelse, sier Bayern-styreformann Karl-Heinz Rummenigge til den tyske avisa TZ.

Og Bayern har kontrakt med Hargreaves helt fram til 2010. Bayern har allerede viste den engelske midtbanespilleren hvilket våpen de sitter på dersom han ikke oppfører seg.

I helga ble han benket mot Bochum, og han spiller heller ikke privatkampen mot Barcelona i kveld. Bayern skylder på at briten sliter med et influensavirus.

Reisesyke?

FÅR IKKE BYTTE KLUBB: Bayern München krever at Owen Hargreaves og Manchester United roer seg, det blir ikke noe salg av spilleren som er sykmeldt for tida. Her på benken i helgen. Foto: Scanpix/Epa
FÅR IKKE BYTTE KLUBB: Bayern München krever at Owen Hargreaves og Manchester United roer seg, det blir ikke noe salg av spilleren som er sykmeldt for tida. Her på benken i helgen. Foto: Scanpix/Epa Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media