Bayern vant 23-0 i treningskamp

Bayern München lekte seg og vant 23-0 i en treningskamp mot det lokale laget Rottach-Egern torsdag. Corentin Tolisso scoret fire mål på fem minutter.

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL: Thomas Müller og Bayern München herjet med Rottach-Egern. Foto: NTB Scanpix
MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL: Thomas Müller og Bayern München herjet med Rottach-Egern. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kampen er en tradisjon for Bayern, som stilte tilnærmet toppet fra start. Allerede etter 20 minutter sto det 5-0, etter blant annet to scoringer hver fra Renato Sanchez og Robert Lewandowski. Til pause sto det 11-0, etter at Tolisso hadde scoret fire mål på fem minutter like før pause.

Bayern-toget fortsatte å kjøre i den andre omgangen. Leon Goretzka scoret hattrick på 16 minutter, mens Thomas Müller også scoret tre mål. De regjerende seriemesterne ga seg ikke før det sto hele 23-0 på måltavla i det som er storklubbens siste treningskamp for sommeren.

I tillegg til Goretzka og Müller, scoret også Lewandowski og Kwasi Okyere tre mål hver.

Seieren kommer bare fem dager etter det skuffende 0-2-tapet for Borussia Dortmund i den tyske supercupen. Da var det engelske Jadon Sancho som var i fyr og flamme med både mål og målgivende.

På mandag møter München-laget Energie Cottbus i 32-delsfinalen i den tyske cupen. Bayern åpner ligaen fredag 16. august mot Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin.