PR-STUNT: Bayerbn kalte inn til pressekonferanse klokka 1400 i dag. Der lovte de at de skulle presentere et «spektakulært» spillerkjøp, men det hele viste seg å være en bløff. Foto: Reuters / Michaela Rehle / Scanpix
PR-STUNT: Bayerbn kalte inn til pressekonferanse klokka 1400 i dag. Der lovte de at de skulle presentere et «spektakulært» spillerkjøp, men det hele viste seg å være en bløff. Foto: Reuters / Michaela Rehle / ScanpixVis mer

Bayern varslet «spektakulært» spillerkjøp

Men så var det bare en bløff. Nå raser fansen.

(Dagbladet): Omtrent klokka ett i dag skrev Bayern München på sine hjemmesider at de klokka 1400 ville presentere en «spektakulær» ny angrepsspiller.

Klubben oppfordret supporterne til å følge pressekonferansen via Facebook, men da klokka ble to viste streamen bare en konvolutt som åpnet seg, og ut av konvolutten kom det et bilde av profilbildet til brukeren som så på streamen.

Senere publiserte klubben en ny pressemelding på siden sin der de forklarte at hensikten med stuntet var å understreke hvor viktige supporterne er for klubben.

PR-stuntet falt i dårlig jord hos Bayern-supporterne, og på Facebook-siden til Bayern har det rundt 15-tiden kommet over 4000 sinte kommentarer fra supporterne.

- Kjære fans, dere har oppdaget det allerede: Streamen til pressekonferansen var ikke helt seriøst. Det var bare en liten vits for våre fans på Facebook, skrev klubben etter det relativt mislykkede PR-stuntet.

Bayern München leder Bundesliga med like mange poeng som Borussia Dortmund og Schalke 04. De fikk imidlertid en dårlig start på vårsesongen da Borussia Mönchengladbach vant 3-1.

Tidligere i januar sa Bayern-president Uli Hoeness at laget jaktet «en skikkelig bombe» av en angriper.