<strong>SPILTE MED SKADE:</strong> Arjen Robben misser alene med Iker Casillas under VM-finalen mellom Nederland og Spania. Nå får Robben svi for at han spilte med skadeplager, og klubben hans er sinte fordi det er de som får lide økonomisk. Foto: Matt Dunham, AP/Scanpix
SPILTE MED SKADE: Arjen Robben misser alene med Iker Casillas under VM-finalen mellom Nederland og Spania. Nå får Robben svi for at han spilte med skadeplager, og klubben hans er sinte fordi det er de som får lide økonomisk. Foto: Matt Dunham, AP/Scanpix Vis mer

Bayern «veldig irriterte» på at skadd Robben spilte VM

Må stå over de neste to månedene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Bayern München må klare seg uten Arjen Robben de neste to månedene.

Nederlenderen har ifølge den tyske avisen Bild røket en muskel i venstre lår. Vingen ble behandlet for en lårskade i opptakten til sommerens fotball-VM i Sør-Afrika, men spilte likevel de fem siste kampene for hjemlandet som tok seg helt til finalen.

- Vi er ikke bare skuffet, men veldig irriterte, sier Bayern-formann Karl-Heinz Rummenigge til avisen Münchner Merkur.

- Igjen må vi betale for å ha overlatt spilleren til andre. Jeg har bedt Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) om å mekle i saken.

- Sjokk 26-årige Robben ble selv overrasket etter å ha sett bildene Bayerns medisinske apparat har av skaden. — Jeg fikk sjokk da jeg så resultatene av undersøkelsen og fikk diagnosen. Jeg er like overrasket som alle andre over hvor lenge jeg er satt ut av spill. Ifølge Bayern har Robben et fem centimeter stort hull i muskelen. Den hurtige kantspilleren fikk intensiv behandling av det nederlandske støtteapparatet for å bli klarert for spill i VM. Han fikk også smertestillende tabletter. — Det handler om en alvorlig skade. Etter min mening var det uansvarlig ikke å diagnostisere skaden grundigere, og at Arjen fikk lov til å spille, sier Bayerns klubblege Hans-Wilhelm Müller-Wohlfart. Mister CL-kamper — Den avrevne muskelen må nå behandles og dette vil ta minst åtte uker. Robben mister dermed ikke bare seriestarten, men også de første gruppespillkampene i Champions League. — Jeg følte meg bra under VM. Jeg spilte i fem kamper og holdt i 120 minutter i finalen. Jeg kjente ikke noe til skaden etter finalen, så jeg reiste på ferie, sier Robben.
(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer