Bayern vil forlenge med Guardiola

Får kritikk i tysk presse.

VIL BLI:  Pep Guardiola har sagt at han vil bli i Bayern ut kontraktsperioden. Klubben ønsker nå å forlenge den eksisterende avtalen med manageren. Foto: NTB Scanpix/EPA/ULI DECK
VIL BLI: Pep Guardiola har sagt at han vil bli i Bayern ut kontraktsperioden. Klubben ønsker nå å forlenge den eksisterende avtalen med manageren. Foto: NTB Scanpix/EPA/ULI DECK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bayern Münchens styreformann Karl-Heinz Rummenigge insisterer på at klubben akter å forlenge kontrakten med trener Pep Guardiola. Spanjolen har fått tøff kritikk den siste tiden.

Guardiolas nåværende avtale med den tyske storklubben strekker seg fram til neste sommer. Hovedpersonen har sagt at han blir i München ut kontraktsperioden, men vil ikke si noe om hva framtiden bringer etter det.

Den siste tiden har Guardiola måtte tåle kritikk i tyske medier. Mesterligaexiten mot Barcelona bidro ikke til å lette presset på spanjolen. Bayern München har for lengst avgjort kampen om ligagullet, men røk også ut av den tyske cupen før finalen.

Forsvarer treneren Guardiola har ikke klart å føre storklubben til mesterligafinale i noen av sine to første sesonger som trener. Ifølge tyske medier er det for svakt.

- Det er en klar anti-Guardiola-trend i mediene i øyeblikket, sier Rummenigge til avisen Süddeutsche Zeitung.

- Men det har ingen sammenheng med atmosfæren internt i klubben. Vi er veldig fornøyd med mannen, tilføyer han.

Styreformannen avviser på det mest bestemte at det finnes krefter i spillerstallen som ønsker en forandring på trenersiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.