Bayern vil ha van Nistelrooy

- Vi må finne en fornuftig pris.

(Dagbladet.no/ANB): Nederlenderen havnet i krangel med United-manager Alex Ferguson, noe som resulterte i at han ikke fikk spille de siste kampene for den engelske klubben forrige sesong.

Nå forsvinner mest sannsynlig van Nistelrooy fra Old Trafford, og en rekke klubber har gitt beskjed om at de kunne tenke seg storscoreren.

Den siste i rekken er Bayern München.

– Han var på vei til oss i 2001, men så ble han enig med Manchester United. Vi vil ikke gjøre noe bak Uniteds rygg, men vi må finne ut om han er til salgs for en fornuftig pris, sier Bayern-president Karl-Heinz Rummenigge til den tyske avisen Bild.

Den tyske klubben har nylig sikret seg en ny spiss i Lukas Podolski, og van Nistelrooys landslagskollega Roy Makaay er en annen potensiell spisskollega i München-laget.

•Din kommentar: Hvilken klubb bør van Nistelrooy velge?

ETTERTRAKTET:Ruud van Nistelrooy er ute i kulda i Manchester United. Nå vil Bayern München ha den nederlandske spiss-stjernen. Foto:EPA
ETTERTRAKTET:Ruud van Nistelrooy er ute i kulda i Manchester United. Nå vil Bayern München ha den nederlandske spiss-stjernen. Foto:EPA Vis mer