Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bayern vil ha van Nistelrooy

- Vi må finne en fornuftig pris.

(Dagbladet.no/ANB): Nederlenderen havnet i krangel med United-manager Alex Ferguson, noe som resulterte i at han ikke fikk spille de siste kampene for den engelske klubben forrige sesong.

Nå forsvinner mest sannsynlig van Nistelrooy fra Old Trafford, og en rekke klubber har gitt beskjed om at de kunne tenke seg storscoreren.

Den siste i rekken er Bayern München.

– Han var på vei til oss i 2001, men så ble han enig med Manchester United. Vi vil ikke gjøre noe bak Uniteds rygg, men vi må finne ut om han er til salgs for en fornuftig pris, sier Bayern-president Karl-Heinz Rummenigge til den tyske avisen Bild.

Den tyske klubben har nylig sikret seg en ny spiss i Lukas Podolski, og van Nistelrooys landslagskollega Roy Makaay er en annen potensiell spisskollega i München-laget.

•Din kommentar: Hvilken klubb bør van Nistelrooy velge?

ETTERTRAKTET:Ruud van Nistelrooy er ute i kulda i Manchester United. Nå vil Bayern München ha den nederlandske spiss-stjernen. Foto:EPA
ETTERTRAKTET:Ruud van Nistelrooy er ute i kulda i Manchester United. Nå vil Bayern München ha den nederlandske spiss-stjernen. Foto:EPA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling