Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bayersk målfest

Altintop, Toni, Podolski, Klose og Ribery.

(Dagbladet.no): Anderlecht - Bayern München 0-5. Belgiske Anderlecht kan vel egentlig spare miljøet for flyturen til München og returoppgjøret i Uefa-cupens åttedelsfinalen.

For de kan ikke matche målfesten Bayern München leverte på bortebane i dag. Og et lite blikk på navnene på scoringslista forteller litt om hvorfor.

For i kveld fyrte det bayerske stjernegalleriet på alle sylindre.

Hamit Altintop banket inn 1-0 med et gedigent langskudd etter bare ni minutter. Luca Toni la på til 2-0 med en lekker volley ved bakerste stolpe.

Ved pause ble Miroslav Klose satt inn for Toni, mens Bastian Schweinsteiger gjorde plass for Franck Ribéry.

Og andre omgang ble en fest for Ribéry. Først serverte han Lukas Podolski, så Klose. De polskfødte landslagsspissene puttet enkelt hvert sitt.

Så avsluttet Ribéry festen med et frispark som ingen kunne gjort lekrere - høyt over muren og klint opp i krysset.

Bayern er klare for kvartfinalen. Returmøtet er overflødig.

VOLLEY: Luca Toni scorer 2-0 for Bayern München. Foto: Franz-Peter Tschauner, EPA/Scanpix
VOLLEY: Luca Toni scorer 2-0 for Bayern München. Foto: Franz-Peter Tschauner, EPA/Scanpix Vis mer
STOR OMGANG: Franck Ribéry la opp til to mål før han scoret på en perle av et frispark. Trener Ottmar Hitzfeld bare gapskratter etter 5-0 på bortebane. Foto: Geert Vanden Wijngaert, AP/Scanpix
STOR OMGANG: Franck Ribéry la opp til to mål før han scoret på en perle av et frispark. Trener Ottmar Hitzfeld bare gapskratter etter 5-0 på bortebane. Foto: Geert Vanden Wijngaert, AP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media