Bébé reddet United fra pinlig tap i Sør-Afrika

Kagawa-debut et av få lyspunkter i blek forestilling.

MED BLIKKET HEVET: Manchester United-manager Alex Ferguson var fornøyd med Shinji Kagawas debut fra start for Manchester United. Foto: AP Photo/Schalk van Zuydam/NTB scanpix
MED BLIKKET HEVET: Manchester United-manager Alex Ferguson var fornøyd med Shinji Kagawas debut fra start for Manchester United. Foto: AP Photo/Schalk van Zuydam/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Shinji Kagawa (23) er Manchester Uniteds største sommerkjøp så langt, og er handlet inn for å gi forrige sesongs tiltrengt kreativitet og uforutsigbarhet sentralt i banen offensivt - et ansvar Wayne Rooney tidvis var nokså aleine om å ta.

Lørdag fikk japaneren sin debut fra start i den røde trøya da United spilte sin annen og siste treningskamp i Sør-Afrika mot Ajax Cape Town foran en utsolgt VM-stadion i Cape Town.

23-åringen har vært blant Borussia Dortmunds mest toneangivende spillere i siste to sesongers bundesligatriumfer siden han kom fra Cerezo Osaka på nivå i Japan for bare 350 000 euro (cirka 2,6 millioner kroner) sommeren 2010. Manchester United betalte 44 ganger så mye da de kom til enighet med med de gulsvarte om en overgang på forsommeren.

Selv om det var alt annet enn en imponerende forestilling den engelske storklubben leverte før de reiser videre til nye treningskamper i Kina, viste Kagawa at noe av grunnen til at sir Alex Ferguson har ligget langflat etter underskriften hans i månedsvis. Nyervervelsen var ofte spillbar der han opererte i mellomrommet, flink til å skaffe seg plass og framoverrettet i pasningsspillet der han stadig søkte etter Javier Hernandez i bakrom med smarte stikkere utover i kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer