BBC: - Bale er enig med Real Madrid om de personlige betingelsene

Spansk avis melder at overgangen er i boks.

KLAR?: Meldingene begynner å komme fra Spania om at Tottenham og Real Madrid skal ha blitt enige om summen for Gareth Bale. Foto: REUTERS/Rebecca Naden
KLAR?: Meldingene begynner å komme fra Spania om at Tottenham og Real Madrid skal ha blitt enige om summen for Gareth Bale. Foto: REUTERS/Rebecca NadenVis mer

(Dagbladet): Det har ikke vært en dag uten at Gareth Bale har vært en del av fotballryktene denne sommeren, men nå kan det virkelig se ut som om sagaen går mot slutten.

Britiske BBC sier i dag at waliseren skal ha blitt enig med Real Madrid om de personlige betingelsene i kontrakten, men trekker samtidig frem at dette ikke nødvendigvis er noen overraskelse.

- Selv om de personlige samtalene med Real Madrid tok noen dager, var dette alltid bare en formalitet. Enigheten om de personlige betingelsene har ingenting å si på tidspunktet for kunngjøringen av overgangen, sier Dan Roan i BBC.

De skriver videre at det enda er diskusjon om den endelige overgangssummen, men det kan virke som om klubbene nærmer seg hverandre også på den fronten.

Ikke dyrest Spanske AS melder nemlig at klubbene skal ha kommet til enighet, men at summen ikke skal være like høy som først antatt.

De hevder at informasjonen kommer direkte fra Real Madrid, og at summen skal være litt i overkant av 700 millioner kroner med en gang, fulgt av 55 millioner i ulike klausuler.

Dermed vil ikke Bale bli verdens dyreste spiller likevel, men han får æren av å dele garderobe med mannen som fortsatt vil inneha tittelen, Cristiano Ronaldo.

Chiriches og Lamela Tottenham har virkelig ikke ligget på latsiden på overgangsmarkedet denne sesongen, og også i dag kom det nye fjes inn portene på White Hart Lane.

Først kunngjorde klubben at de har hentet den rumenske forsvarsspilleren Vlad Chiriches, før Erik Lamela ble presentert ikke mye senere.

I tillegg kommer det meldinger om at danske Christian Eriksen ikke skal være langt unna han heller.

Med det kan det kanskje være godt for Tottenham og Daniel Levy å få litt penger inn på en konto som virkelig har blitt godt brukt denne sommeren.