Aaron Ramsey klar for Juventus

BBC: - Skal tjene 4,5 millioner i uka

Aaron Ramsey kan se fram til et realt lønnshopp når han bytter ut Arsenal med Juventus ved sesongslutt. Han blir tidenes best betalte spiller fra Storbritannia.

OVERGANG: Arsenals Aaron Ramsey skal spille for Juventus fra sommeren av. Foto: NTB scanpix
OVERGANG: Arsenals Aaron Ramsey skal spille for Juventus fra sommeren av. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Juventus bekreftet mandag kveld Ramseys mye omtalte overgang. Waliseren har skrevet under en kontrakt på fire år med den italienske storklubben.

- Jeg vil sende en personlig melding til alle Arsenal-fans som har vært ekstremt lojale og støttende. Dere tok meg imot som en tenåring og har vært der for meg gjennom oppturene og nedturene gjennom tiden min i klubben. Det er med tungt hjerte jeg drar etter elleve utrolige år i Nord-London. Takk, skriver Ramsey på Twitter.

Ifølge både BBC og Sky Sports kommer han til å tjene 400.000 pund i uken hos sin nye arbeidsgiver. Det tilsvarer nærmere 233 millioner kroner i året. Andre kilder, deriblant ESPN-journalisten Gabrielle Marcotti, melder at fasiten ligger nærmere 250.000 pund i uka.

Hovedgrunnen til at Ramsey får så godt betalt når han reiser til Italia, er at Juventus slipper å punge ut en overgangssum til Arsenal. 28-åringens kontrakt med London-klubben løper ut 30. juni. Det vil han tjene fett på.

Ramsey ble hentet til Arsenal og Premier League fra Cardiff i 2008.

I september fikk han et tilbud om forlengelse, men det ble aldri noe av. Arsenal var ikke villig til å møte Ramseys lønnskrav.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer