BBC: - United og Real Madrid enige om overgangssummen for di Maria

26-åringen har ankommet Manchester.

ENEIGE: Real Madrid og Manchester United skal endelig ha blitt enige om prislappen på Angel di Maria: 610 millioner norske kroner. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza / NTB scanpix
ENEIGE: Real Madrid og Manchester United skal endelig ha blitt enige om prislappen på Angel di Maria: 610 millioner norske kroner. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Hvis alt går etter planen, ser det ut til at Manchester United-fans kan ha en fin dag i vente i tirsdag.

BBC melder nå at klubben har blitt enig med Real Madrid om en overgangssum på rundt 610 millioner kroner, før bonuser.

Tidligere i kveld ankom 26-åringen Manchester Uniteds treningsanlegg i Carrington - høyst sannsynlig for å sluttføre de siste detaljene før han skriver under på papirene som gjør han til Englands dyreste fotballspiller, skriver Daily Mail.

I går kveld ønsket ikke Louis van Gaal å kommentere en eventuell overgang, men ga beskjed til pressen om at de skulle få beskjed når klubben ønsket å annonsere en overgang.

Angel di Maria er ventet å gjennomføre den medisinske testen i morgen, ifølge Telegraph-journalist Mark Ogden. Selve annonseringen av midtbanespilleren er også ventet i morgen.

26-åringen har sagt farvel til sine lagkamerater og var ikke med klubben på trening i går.

Hva Manchester United skal bruke tidenes dyreste spiller i England til er heller usikkert.

- Jeg ser ikke for meg noe annet enn at han kommer til å bli en stor suksess, men han løser ikke problemet deres alene, sa C More-ekspert Petter Veland til Dagbladet tidligere i kveld.