SKJEBNEDAG: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har kniven på strupen når de i kveld møter Tottenham. Foto: NTB Scanpix
SKJEBNEDAG: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har kniven på strupen når de i kveld møter Tottenham. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tottenham - Manchester United søndag klokka 17.30

BBC-ekspert mener United ikke bør la seg lure av Solskjærs sjarmoffensiv

Phil McNulty mener den virkelige testen kommer i kveld. Dimitar Berbatov tror Solskjær blir i Premier League uansett hvordan det går videre i United.

I et blogginnlegg hos BBC skriver McNulty at United har hatt et greit kampprogram så langt, et som like gjerne kunne vært håndplukket av Ole Gunnar Solskjær selv.

HYLLER SOLSKJÆR: Dimitar Berbatov er full av lovord om Ole Gunnar Solskjær. Her under Michael Carricks testimonialkamp i 2017. Foto: Simon Bellis/PA Images
HYLLER SOLSKJÆR: Dimitar Berbatov er full av lovord om Ole Gunnar Solskjær. Her under Michael Carricks testimonialkamp i 2017. Foto: Simon Bellis/PA Images Vis mer

Han skriver videre at det blir snakket høyere og høyere om en fast ansettelse for Solskjær - men at det ikke finnes noen troverdige bevis som bygger opp under den teorien.

- Når Solskjær og United møter Tottenham søndag, får vi vite mer om hans potensial knyttet opp mot å ha United-jobben på fast basis etter sesongslutt, skriver McNulty.

Samtidig hyller han Solskjær for å ha fått Paul Pogba til å prestere, selv om han nok en gang presiserer at det er nå den virkelige testen kommer.

Hvis Solskjær får et bra resultat mot Tottenham, og viser at seierne mot Cardiff, Huddersfield, Bournemouth, Newcastle og Reading ikke bare var blaff, er det substans i all positiviteten som er rundt nordmannen om dagen, mener McNulty.

SOLSKJÆR: Dette mener folket om Solskjærs innsats i Manchester United. Video: Ingebjørg Iversen / Dagbladet Vis mer

Hylles av Berbatov

Dimitar Berbatov tror at han kan få jobben fast.

- Hvis United fortsetter i samme spor - og det er ingen grunn til at de ikke skal fortsette å prestere - vil han nok få jobben, sier den tidligere United-spissen til The Mirror.

- Han gjør en veldig bra jobb. Hvis de fortsetter å spille sånn som de har gjort fram til slutten av sesongen, bør han få jobben som United-trener. Uansett om de ender opp blant topp fire eller ikke. Hvis ikke er jeg sikker på at han vil få jobb hos et annet Premier League-lag.

Søndag møter Solskjær og United Tottenham, i det som blir nordmannens klart vanskeligste test så langt. Berbatov har spilt for begge klubbene.

- På et eller annet tidspunkt kommer United til å tape. Da blir det interessant å se hvordan han reagerer. Jeg tror kampen på søndag kommer til å bli underholdende. Tap vil være ganske ødeleggende for begge lag, mener Berbatov.

Tottenham spilte mot Chelsea i ligacupen tidligere denne uka og har hatt kortere tid på å forberede seg til kampen.

- Om Tottenham-gutta klarer å ha friske bein, har de en stor mulighet til å vinne igjen, mener Berbatov.

SOLSKJÆR: Sportsjournalist i Dagbladet, Øyvind Godø, har fulgt både nordmannens trenerkarriere og Manchester United over lang tid, og tror Solskjær har det som kreves for å lykkes i storklubben. Video. Kristoffer Løkås. Bilder: NTB Scanpix. Vis mer