Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

BBC lanserer Solskjær som kandidat til Blackburn-jobben

Kobles igjen til England.

LINKET TIL NY JOBB: Molde-trener Ole Gunnar Solskjær skal ifølge engelsk presse være en kandidat til jobben som Blackburn-sjef.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB SCANPIX
LINKET TIL NY JOBB: Molde-trener Ole Gunnar Solskjær skal ifølge engelsk presse være en kandidat til jobben som Blackburn-sjef. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Molde-manager Ole Gunnar Solskjær (39) blir nevnt som en mulig kandidat til den ledige manager-jobben i Blackburn.

Det er BBC som melder dette, og de hevder representanter for Solskjær har gitt signaler om at det kan være aktuelt for nordmannen å ta over trenerjobben.

Tim Sherwood og tidligere Real Madrid-sjef Bernd Schuster er andre som kobles til Championship-laget.

Tidligere i år ble det mye uro i Molde-leiren da Solskjær var i samtaler med Aston Villa-eier Randy Lerner om å overta som manager i Birmingham-klubben.

Steve Kean sluttet i jobben fredag, og assistenten Eric Black har tatt over ansvaret.

- Telefonen har ringt, og folk har kommet med forslag til den ledige jobben. Når det kommer noe passende, vil alle få vite det, sier Blackburn-direktør Derek Shaw til BBC Radio Lancashire.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Solskjærs rådgiver Jim Solbakken uten hell.