Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wayne Rooney signerer for DC United

BBC: Rooney på vei til USA

BBC hevder at Everton-spiller Wayne Rooney er blitt enig med MLS-klubben DC United om en overgang denne sommeren.

TAKKET FOR SEG: Wayne Rooney hadde med seg sønnene ut på banen og takket Everton-fansen etter det som trolig blir hans siste kamp på Goodison Park lørdag. Foto: Paul Currie/BPI/REX/Shutterstock/NTB scanpix
TAKKET FOR SEG: Wayne Rooney hadde med seg sønnene ut på banen og takket Everton-fansen etter det som trolig blir hans siste kamp på Goodison Park lørdag. Foto: Paul Currie/BPI/REX/Shutterstock/NTB scanpix Vis mer

Det skriver kanalen torsdag.

Ifølge kanalen er Rooney i prinsippet enig med DC United om en overgang som skal være verdt rundt 140 millioner kroner. Engelskmannens representanter skal ha vært i USA og forhandlet fram de personlige betingelsene, og den tidligere landslagskapteinen skal være villig til å forlate Everton.

Ingenting er imidlertid signert ennå, og usikkerheten rundt Everton-manager Sam Allardyce sin fremtid gjør at Rooney fortsatt kan komme til å bli værende i den blå delen av Merseyside.

Det skal imidlertid være snakk om at Rooney er blitt tilbudt en kontrakt med DC United som strekker seg ut sesongen 2020.

Overgangsvinduet i MLS åpner ikke før i juli.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media