Bebe fikk likevel Champions League-plass

United snudde i siste liten.

UNITED FANT PLASS: Tiago Correia, bedre kjent som Bebe, er i det minste spilleberettighet til Champions League. AP/Tim Hales
UNITED FANT PLASS: Tiago Correia, bedre kjent som Bebe, er i det minste spilleberettighet til Champions League. AP/Tim HalesVis mer

|||(Dagbladet): 20-årige Bebe er Manchester Uniteds mest omtalte spiller uten en eneste United-kamp.

I helga viste 70- millionersmannen seg fra på det portugisiske U21-landslaget, uten at talentspeider Tor Kristian Karlsen lot seg imponere fra tribuneplass.

- Han er for treg i oppfattelsen, av hvordan trekkene og spillet vil utvikle seg. Han hang ikke med i det hele tatt. Da kan du lure på hvordan det vil gå når hastigheten skrus opp to eller tre ganger i en Premier League-kamp, sa Karlsen til Dagbladet i går.

Samme dag ble det offentliggjort at den tidligere Vitoria Guimaraes-spilleren, som spilte i portugisisk 3. divisjon i sommer, ikke var med i Manchester Uniteds 25-mannstropp til Champions League.

Nå har United tilsynelatende snudd, Bebe har likevel fått den 25. og siste plassen.

Det bekreftes av Uefa mandag, nå er alle klubbers lister offentliggjort.  Samtidig har ligatoerne oppdatert sin egen tropp, med den portugisiske ungggutten blant navnene.

Ifølge Manchester Evening News er det lite trolig at Bebe får spille i Champions League med det første, det er mer sannsynlig at han får sin første kamp i United-trøya i ligacupoppgjøret mot Scunthorpe.

Manager Alex Ferguson benektet nylig at Bebe ble vraket til en B-lagskamp, men la til at den offensive spilleren trengte mer trening før han var klar til spill.

- Bebe holder på med et kondisjonstrenings-program, fordi den fysiske formen hans ikke er i nærheten av de andres. Men bortsett fra det har han gjort det bra. Jeg vet han har mottatt noen ondsinnede angrep fordi han ikke spilte reservelagskampen, men det var aldri planen, sa Ferguson.

Ved siden av Uniteds 25-mannstropp har klubben seks unge spillere tilgjengelige i Champions League-troppen, på B-listen.

Langtidssskadde Owen Hargreaves er fortsatt utelatt fra Uniteds spillerstall til e-cupspill.

IKKE BEST PÅ TOPP: Bebe viste seg fra en bedre siden etter pause for det portugisiske U21-laget da han spilte lenger ned i banen, forteller Karlsen. Her i Vitoria Guimaraes-trøya i sommer. Foto: EPA/HUGO DELGADO
IKKE BEST PÅ TOPP: Bebe viste seg fra en bedre siden etter pause for det portugisiske U21-laget da han spilte lenger ned i banen, forteller Karlsen. Her i Vitoria Guimaraes-trøya i sommer. Foto: EPA/HUGO DELGADO Vis mer