Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beck in business

- Jeg har aldri scoret noen viktige mål på Wembley. Derfor håper jeg at det vil skje i dag, sier en friskmeldt David Beckham foran dagens VM-kvalifiseringskamp mot Tyskland på Wembley.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United-spilleren har slitt med kneproblemer den siste tida, men ble friskmeldt av det engelske legeteamet i går.

- Vil spille sentralt

Midtbaneeleganten har bare en scoring på 35 opptredener på landslaget, og hans eneste scoring på Wembley kom i Charity Shield kampen for tre år siden.

- I kampen mot Frankrike for en måned siden hadde jeg tre gode forsøk fra sentral midtbane, og jeg håper på fornyet tillit på den plassen i dag, sier Beckham til nettstedet Sportinglife.

Men etter gårsdagens trening virker det som om Beckham blir å se på høyreflanken.

- Jeg spiller der Keegan mener jeg kan brukes best. Men hadde det vært opp til meg ville jeg spilt på midten, sier Beckham.

Tony Adams er tilbake etter skade og dermed er Beckhams bebudete kapteindebut foreløpig lagt på is.

- Jeg har tenkt muligheten for at jeg kan bli Englands kaptein. Men jeg kan ikke tro det for sterkt, for skjer det ikke, blir jeg bare skuffet etterpå, sier Beckham.

- For øyeblikket er jeg bare glad for å spille bra både for Manchester United og England. Jeg elsker både spillet og å score flere mål. Hvis jeg også får lov til å være kaptein for England, vil alt bare være helt utrolig.

- Utrolig øyeblikk

- Jeg har lært mye av andre kapteiner jeg har spilt sammen med, og som 25-åring har jeg fortsatt mye å lære. Det er selve spillet som teller og derfor maser jeg ikke for mye med det å bli kaptein.

Beckham minnes Englands siste møte med Tyskland i EM-kampen i Charleroi med glede.

- Jeg hadde framspillet på vinnermålet til Alan Shearer. Det var et utrolig øyeblikk for meg.

Han ber likevel fansen om å være nøkterne foran dagens kamp.

- Det blir tøft. Tyskland har slitt, men virker nå å være på opptur.

BACK IN BUSINESS: David Beckham.