Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beck kan avslutte med sluttspillseier

Men isfront innad i Byåsen før kveldens kamp mot Larvik.

(Dagbladet.no): Torsdag smadret byåsen Larvik i sluttspillfinalens første kamp. I kveld kan det som mange tror blir vårt neste mesterlag sikre sluttspillseieren.

Men oppladningen kunne vært adskillig bedre.

-Lei av å være lojal

I sin iver etter å gjenvinne tronen som norges beste lag på kvinnesiden, har Byåsen vært svært aktiv. Anja Andersen har blant annet vært nevnt som mulig neste trener. Tore Strømøy og tidligere Rosenborg-ansatt Per Jørgensen har ledet an i Byåsens jakt på både trenere og spillere.

Problemet har vært at trener Valeri Putans ikke føler han har tillit i ledelsen.

Nå er han lei av å være lojal mot en ledelse med Per Jørgensen i spissen som han føler motarbeider ham.

-Får ikke ro og fred

-  Han har kontinuerlig ødelagt for det sportslige helt siden januar, og det har vært en stor personlig belastning for meg. Han har tvunget meg til å måtte svare på en hel masse utenomsportslige ting. Det har vært et voldsomt press, sier Byåsen-treneren til adressa.no.

BECK-TRØKK:Kjersti Beck skal bli Spania-proff, emn vil avslutte med å slå Larvik. Foto: SCANPIX
BECK-TRØKK:Kjersti Beck skal bli Spania-proff, emn vil avslutte med å slå Larvik. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jørgensen har vært et hinder for det sportslige i Byåsen i år. Det skjønner alle som har litt greie på toppidrett.

- Jeg har bedt Byåsen om å gi meg ro og fred fram til etter sluttspillet, for å konsentrere all oppmerksomhet mot det. Men jeg får jo ikke ro og fred, sier en opprørt og forbannet Valeri Putans.

-Ikke på talefot

Styreleder i Byåsen, Tore Strømøy, erkjenner at forholdet mellom Putans og Jørgensen er anspent.

- Jeg tror ikke at Per føler at det er en konflikt, men det er klart at Valeri føler det. Og når han føler det, er det et problem i klubben, sier Strømøy til adressa.no.

-  Jeg vil prøve å få Per og Valeri til å snakke sammen. De må tørre å samarbeide, og bli venner. Det har gått opp og ned med kommunikasjonen dem imellom, men oppslagene i media har gjort det vanskelig, sier han.

Becks siste

Landslagskeeper Kjersti Beck kan i kveld runde av sin Byåsen-karriere med å endelig ta Larvik-skalpen. Hun bli nå proff i spanske Astroc Sagunto. Hun får følge til Spania av Byåsen-venninnene Maren Villabø og Sissel Nygård Pedersen.

Kampstart i kveld er 18.20 og sendes direkte på TV2 Zebra.

<B>VIL BLI BEST:</B> Denne gjengen jobber hardt for å skape norges beste håndballag. Men nå ulmer det i klubben og mot ledelsens framgangsmåter.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling