Beckham: - Dra utenlands

David Beckham (28) anbefaler sine kolleger på det engelske landslaget å finne seg en klubb i utlandet.

Spekulasjonene omkring Michael Owens framtid i Liverpool har versert i lang tid. I går ble David Beckham konfrontert med ryktene om at han ønsker Owen til Madrid. Lite tyder derimot på at den engelske kapteinen tror Owen blir Real Madrid-spiller med det første. Englands-kapteinen innser at det kan være vanskelig å lokke Michael Owen (24) vekk fra Liverpool.

- Owen blir i Liverpool

- Jeg har alltid sagt at Michael er en stor spiller som ville hatt suksess uansett hvor han spiller. Men han er Liverpool-spiller, og så lenge han er fornøyd med tilværelsen der og scorer, blir han der, sier Beckham til nettstedet Soccerage.

- Det har også vært spekulasjoner rundt Totti, Henry og Ruud Van Nistelrooy. Men Ruud har forlenget med United, og Henry sier han ikke vil forlate Arsenal, sier Beckham.

Trives i Madrid

Seks måneder er gått siden David Beckham forlot Manchester United og Old Trafford til fordel for Real Madrid og Spania.

- Hvis andre England-spillere får sjansen til å spille i utlandet, vil jeg absolutt anbefale dem å gjøre det. Det er definitivt verdt det, sier Beckham, som trodde han aldri ville forlate Manchester United.

- Men å være hvor jeg er nå og å spille den fotballen jeg gjør nå, betyr mye for meg, sier David Beckham, som åpenbart har funnet seg godt til rette i Spania.

ØNSKER SELSKAP: David Beckham
KOMMER ETTER? Michael Owen