Beckham: - Herlig om vi kjøper Zlatan

Mener også at Fredrik Ljungberg er «veldig, veldig pen».

(Dagbladet.no): Zlatan Ibrahimovics framtid i Juventus er usikker ettersom klubben risikerer å bli tvangsflyttet ned en divisjon på grunn av omfattende kampfiksing.

I så fall er svensken hjertelig velkommen til Real Madrid. Den spanske storklubbens sjefsspeider i Italia, Ernesto Bronzette, sa nylig at Zlatan er en spiller de «alltid har elsket».

David Beckham er ikke så rent lite begeistret, han heller:

Liker Ljungberg

- Ibrahimivic er en utrolig spiller. Han har alt: Fantastisk teknikk, enorm kraft og fine avslutninger. Jeg har spilt mot ham noen ganger, og han er en av de beste spissene i Europa og verden, sier Beckham i et intervju med Expressen.

Og legger til:

- Får vi en spiller som ham ville det vært herlig.

Fredrik Ljungberg er i likhet med Beckham flittig brukt som modell. Beckham, som er kjent for å bruke mye tid på utseendet sitt, er begeistret for Ljungberg for mer enn bare prestasjonene på banen.

ZLATAN-SKRYT: David Beckham ser gjerne at han blir lagkamerat med Zlatan Ibrahimovic i Real Madrid. - Han er en utrolig spiller, sier Beckham. Foto: AP
ZLATAN-SKRYT: David Beckham ser gjerne at han blir lagkamerat med Zlatan Ibrahimovic i Real Madrid. - Han er en utrolig spiller, sier Beckham. Foto: AP Vis mer

- Han er en veldig pen person, veldig pen. Men han er også en veldig god spiller, sier Beckham .

PS! Ifølge Expressen skal Inter være beredt til å tilby Zlatan 55 millioner svenske kroner i årslønn. Det skal likevel være 19 millioner for lite.

<B>PÅ VEI BORT?:</B> Fotballskandalen i Italia kan åpne for et klubbskifte for Zlatan Ibrahimovic etter VM.
<B>PEN:</B> Fredrik Ljungbergs kampanje for Calvin Klein har falt i smak hos mange. Også hos David Beckham.