Beckham: - Jeg er dum

Det var en usedvanlig åpen David Beckham som ble vist på engelsk tv i går.

9,9 millioner mennesker skrudde over til kanalen ITV da Beckham-dokumentaren «The David Beckham Story» ble vist i går kveld. Seerne fikk møte en åpenhjertig Beckham hjemme med kona Victoria, sammen med vennen og lagkameraten i Manchester United, Gary Neville, og på jobb for laget.

Et tv-team har fulgt Beckham tett de siste månedene. På vei til et intervju med Michael Parkinson sier fotballstjernen plutselig:

- Han kommer sikkert til å legge inn noen lange ord som jeg ikke forstår.

- Ikke si det, for folk vil tro at du er dum, og det er du ikke, sa kona Victoria.

- Jeg er dum. Alle synes jeg er dum, svarte Beckham.

Dominerende

Victoria jobbet intenst med å framstille ektemannen sin som et «dypt» menneske, og sa at han bestemte hjemme.

- Følelsesmessig kan jeg sammenliknes med en berg- og dalbane. Han er svært dominerende, men folk legger ikke merke til det. Jeg trenger noen som kan holde meg i øra, sier hun.

Også Beckhams foreldre, Sandra og Ted, ble intervjuet.

- Da David fant ut at Manchester United ville ha ham, brøt han sammen i tårer.

Beckham stilte opp i dokumentaren for at folk skulle få et godt bilde av ham. Ikke alle satt igjen med det inntrykket etter programmet.

Ikke spesielt intelligent

PR-guru Max Clifford sier til nyhetstjenesten Ananova at han ikke tror dokumentaren har gjort det minste for å endre folks syn på fotballstjernen.

- Han er en svært talentfull, ung fotballspiller. Men han burde holde seg borte fra slike intervjuer. Jeg tror ikke folk kommer til å oppfatte Beckham annerledes etter dette programmet. Jeg tror de ville kvitte seg med inntrykket av at Victoria er den tøffe i dette forholdet, men dette hjalp ikke mye.

- Hvis han var min klient, ville jeg helst sett ham lære unger fotball. Jeg ville at han skulle gjøre noe annet enn disse «sitt ned»-intervjuene, der han ikke framstår som spesielt intelligent.

TV 2 har kjøpt rettighetene til Beckham-dokumentaren. Onsdag 20. desember sendes «David Beckham - bak fasaden».

STØTTE:</B> - Jeg er dum. Alle synes jeg er dum, sier Beckham, mens Victoria prøver å støtte ham. Bildet er fra dokumentaren.