Beckham: - Jeg går hjem fra USA

Hvis han får en ny sjanse for England.

(Dagbladet.no): David Beckham har vært knust etter at manager Steve McLaren valgte å droppe ham fra de videre landslagsplanene. Men den tidligere England-kapteinen har ikke gitt opp drømmen om å spille med flagget på brystet på nytt.

- Jeg ville gå til fots hjem fra USA for å spille for England igjen, sier Beckham i et intervju med Sport Magazine.

- Jeg er sikker på at om jeg gjør det bra der borte, så vil det bli lagt merke til, fortsetter han.

31-åringen har ikke spilt for England siden McLaren tok over, men økte presset på landslagstreneren med storspill for Real Madrid i februar. Dessverre for Beckham satte en kneskade en stopper for et eventuelt uttak til kvalik-kampene mot Andorra og Israel til uka, og nå drar Beckham snart til USA, et stykke unna landslagsdiskusjonen.

- Kunne ikke spilt mot United

Superstjernen sjokkerte verden med å takke nei til en rekke lukrative tilbud fra europeiske storklubber, og pakke kofferten for å dra over Atlanteren. Også flere engelske klubber var på banen. Men Beckham sier det var umulig for ham å spille for et annet lag enn Manchester United.

- Jeg vil helst ikke si noe om hvilke klubber jeg snakket med, for det var ikke bare engelske, også to italienske og et fransk lag. Alle var veldig fristende, men jeg har alltid sagt at jeg er Manchester United-fan, det er sånn jeg ble oppdratt, og sånn vil det alltid være.

- Jeg føler så sterkt for United at selv nå ville det vært umulig for meg å spille for et annet engelsk lag. Jeg hadde ikke klart å spille mot laget mitt, sier Beckham.

DRØMMEN OM ENGLAND: David Beckham var tilbake på Old Trafford denne uka, og forteller at han ikke klarte å signere for en annen engelsk klubb enn United. Foto: Reuters
DRØMMEN OM ENGLAND: David Beckham var tilbake på Old Trafford denne uka, og forteller at han ikke klarte å signere for en annen engelsk klubb enn United. Foto: Reuters Vis mer

Noen har hevdet at Beckham kan tjene så mye som utrolige 125 millioner pund på sitt opphold i USA, men ifølge Beckham betyr pengene lite, i forhold til drømmen om å spille for landslaget på nytt.

- Det er ikke min avgjørelse. Skjer det, vil det være utrolig. Men skjer det ikke er jeg stolt over de kampene jeg har spilt, og over å ha vært kaptein for landet mitt så mange ganger, sier han.