Beckham: - Jeg har oppnådd alt jeg ville

Superstjerna legger opp.

GULLGUTTEN:  David Beckham har vunnet seriegull i fire land. Her feirer han et gull med LA Galaxy. Foto: Jea C Hong / AP/ NTB Scanpix.
GULLGUTTEN: David Beckham har vunnet seriegull i fire land. Her feirer han et gull med LA Galaxy. Foto: Jea C Hong / AP/ NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): David Beckham (38) legger opp som fotballspiller etter sesongen. Det bekrefter han overfor nyhetsbyrået AP.

Han hadde tilbud om å forlenge kontrakten med Paris Saint-Germain med ett år, men mener tiden er inne for å gi seg nå.

- Jeg er takknemlig for at PSG gir meg muligheten til å fortsette, men jeg føler at tidspunktet er riktig for å avslutte karrieren, mens jeg spiller på øverste nivå, sier Beckham ifølge BBC.

Den siste kampen hans blir mest sannsynlig borte mot Lorient 26. mai.

- En hedersmannHenning  Berg spilte sammen med Beckham i Manhester United. De to tok The Threble sammen i sesongen 1998-99. Berg glemmer ikke tiden sammen med stjernespilleren.

- David var en meget proff, ung mann mens jeg var i United. Det var mye som skjedde med Beckham utenfor banen, men han var alltid fokusert og god på treninger, forklarer Berg.

Beckham var en moteikon og var kjent for å dukke opp på den røde løperen, men det stopper han ikke fra å være fullt fokusert når han dro på seg treningstrøya.

-Han var ydmyk. Han skulle aldri fremheve seg selv, og var en ordentlig gutt. David hadde også et fantastisk høyrebein som få andre her, skryter Berg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer