Beckham: - Jeg må roe meg ned

Landslagskaptein David Beckham skal prøve å roe ned temperamentet på banen når han leder England mot Italia i kveld. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Fotballgale engelskmenn har fortsatt Beckhams utvisning mot Argentina under Frankrike-VM for to år siden friskt i minne. Den gang ble Beckham sendt av banen etter å ha sparket til Diego Simeone. I dag skal Beckham for første gang ta på seg kapteinsbindet på landslaget.

- Som kaptein må jeg prøve å roe meg ned så mye jeg kan, det jeg gjør vil trolig påvirke de andre spillerne, sier Beckham til Sky Sports.

Manchester United-spilleren tror kapteinsrollen på landslaget kan fungere som en modningsprosess.

- Jeg tror det at jeg ble valgt til kaptein kan være en del av prosessen for å komme over de tingene jeg har vært involvert i, sier Beckham.

Sjøl tror han det blir vanskelig å unngå at det kan gå tøft for seg i enkeltepisoder.

- Du kan ikke si at store kapteiner i United som Bryan Robson og Roy Keane ikke har kommet opp i trøbbel, sier Beckham.

Arsenal-spilleren Tony Adams er vanligvis England-kaptein, men stopperveteranens landslagsframtid er usikker. Nå håper Beckham at han kan fortsette som landslagskaptein også når Sven Göran Eriksson er på plass som ny England-sjef.

- Vi vet at Mr, Eriksson er på tribunen, og hvis jeg skal beholde kapteinsbindet må jeg gjøre et godt inntrykk, sier Beckham.

Lagoppstillingene:

Italia: Buffon - Cannavaro, Nesta, Maldini - Di Livio, Albertini, Gattuso, Coco, Fiore - Delvecchio, Inzaghi

England: James - G. Neville, Ferdinand, Southgate, Barry - Parlour, Beckham, Butt, Dyer - Heskey, Barmby.

JIMMY FLOYD HASSELBAINK har forsikret Chelsea-ledelsen om at han ønsker å bli i klubben. Spansk presse vil ha det til at Chelsea-spissen er på vei til Barcelona for nærmere 270 millioner kroner,

- Barcelona er en fenomenal klubb, men jeg kan ikke si noe for øyeblikket fordi det er en mulighet jeg ikke vurderer. Jeg har ingen planer om å forlate Chelsea, sier Hasselbaink.

HARRY REDKNAPP er i ferd med å miste tålmodigheten med London-klubbens spiss Paolo Di Canio. West Ham-manageren er rasende etter Di Canios uttalelser om at lagkameratene Joe Cole og Rio Ferdinand ikke er gode nok for det engselske landslaget.

- Jeg har en fantastisk gjeng med spillere med en glimrende innstilling. Jeg akter ikke å stå å se på at noen forsøker å ødelegge det, sier Redknapp.

COLIN HENDRY har fortsatt ambisjoner om landslagsspill for Skottland selv om han ble vraket av landslagssjef Craig Brown før møtet med Australia i kveld. Hendy spiller ikke fast på Coventry og vil ikke bli vurdert i landslagssammenheng før han spiller mer for klubblaget.

JULIAN JOACHIM vil fjernes fra transferlista til Aston Villa. Joachim falt i unåde Villa i sommer etter å ha kritisert manager John Gregory offentlig. Villa priset Joachim til 80 millioner kroner, men ingen klubber har ennå kommet med tilbud på spissen.

KAPTEIN: I dag tar David Beckham på seg kapteinsbindet for første gang.