Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham: - Jeg spiller der de vil ha meg

Heller ikke David Beckham selv vet hvor han skal spille for Real Madrid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Beckham er på PR-turné i Tokyo, og sa i formiddag han han gledet seg til utfordringene i Spania. I ettermiddag snakket han igjen, og forklarte at heller ikke han vet hvor på midtbanen spanjolene vil bruke ham.

- Jeg har ikke diskutert hvilken posisjon jeg skal ha ennå. sier Beckham til nyhetsbyrået AP.

Dermed er det fortsatt usikkert hvor Beckham skal passe inn på en midtbane som allerede inneholder Zinedine Zidane, Luis Figo og Claude Makelele.

- Jeg spiller der de vil ha meg, sier Beckham som letter litt mer på hemmelighetskremmeriet før overgangen verd 287 mill. kroner.

- De sa de ville ha meg, og når du får sjansen til å spille for et slikt storlag, er det selvfølgelig spennende tider for meg, sier han.

England-kapteinen klager ikke på timingen. Ekteparet Beckham reiser videre i Asia etter at de er ferdig med blant annet en reklamefilm i Japan.

- Jeg går til en enorm klubb. Hvis du skal forlate Manchester United må du gå til en klubb som er enorm. Dette er en drøm.

Midtbanestjernen røper at han tok med England-sjef Sven-Göran Eriksson på råd før han bestemte seg.

- Jeg ville ikke gjort dette hvis det påvirket karrieren min for England. Jeg snakket med ham om det han sa «det betyr ingenting hvilken klubb du spiller for», sier Becks.

28-åringen må tilbake til Asia allerede 2. august. Da debuterer han for Real i en privatkamp mot Kina.

(Dagbladet.no)

SPONSORTREFF:</B> David Beckham aner ikke hvilken rolle han får i Real. Her på sponsortreff i Tokyo.