Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham: - Min framtid er i United

Landslagskaptein og United-innbytter David Beckham sier at hans framtid er i Manchester United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg ønsker å fortsette i United. Dette er laget jeg selv støtter, som familien støtter og det er stedet hvor jeg er mest elsket av supporterne, sier Beckham til Manchester Evening News.

Selv ikke tilværelsen som benkesliter har fått ham til å ønske seg vekk. Faktisk forsvarer han at han trengte å hvile litt nå:

- Jeg tror innerst inne at jeg trengte å hvile. Jeg ville aldri innrømme det for meg selv eller noen andre, men innerst inne trengte jeg det. Alle spillere trenger hvile eller blir satt på benken av mange forskjellige grunner.

Beckham har ikke skrevet ny kontrakt, og med ett og et halvt år igjen av sin nåværende kontrakt med Manchester United har nettopp det satt fart i spekulasjonene om en overgang til utlandet, og særlig Italia. Med to kamper på benken har disse spekulasjonene skutt ytterligere fart. Nå legger Beckham dem døde med en elegant demping:

- Når manageren bestemmer seg for å sette deg på benken respekterer du det. Jeg kommer ikke til å stille spørsmål til manageren for hva han enn måtte gjøre. Det er hans beslutning, og den respekterer jeg.

Beckham innrømmer samtidig at det blir vanskelig for klubben i hans hjerte å vinne Premier League nå. Men å gi opp vil han ikke være med på:

- Som spillere må vi tro på at vi fortsatt har en sjanse, men vi må vente og se. Vi har gjort det til en tøff oppgave for oss sjøl. En veldig tøff oppgave.

KEANE PÅ Å BLI: David Beckham vil bli i United sammen med kaptein Roy Keane, de andre spillerne og fansen han elsker og blir elsket av.Foto: SCANPIX / REUTERS

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!