Beckham årets spiller

David Beckham er kåret til årets spiller av fansen i Manchester United. Beckham fikk 25,7 prosent av de 94.000 stemmene. Les siste nytt fra Engelsk fotball.

I fjor var det Ole Gunnar solskjær som vant avstemningen om å bli årets spiller i Manchester United, men i år var det David Beckham som var supporternes favoritt.

Hele 94.000 stykker har avlagt sine stemmer siden sesongen ble avsluttet. Beckham vant overlegent avstemningen foran Fabian Barthez med 21,5 prosent, og Teddy Sheringham med 21 prosent av stemmene. Roy Keane og Ryan Giggs fulgte på de neste plassene.

- Dette er en stor ære og det betyr så mye fordi det kommer fra fansen, sa en lykkelig Beckham.

Spurs kjøper Kelly

Blackburn har blitt enig med Tottenham om et salg av keeperen Alan Kelly for 8 millioner kroner. Nå er det opp til 33-åringen selv, om han vil bli Londonklubbens nye keeper reserve.

- Vi er blitt enige om prisen, og har gitt Alan lov til å prate med Tottenham, sier Blackburns administrerende direktør John Williams.

Brown signerte

Manchester Uniteds forsvarer Wes Brown, har skrevet under for fire nye år med Manchester United. 22-åringen kom til United som lærling, og debuterte for A-laget i 1998. Tidligere har Paul Scholes, Nicky Butt, Dennis Irwin og Ole Gunnar Solskjær signert nye kontrakter med United.

Southampton kjøpte Delap

Southampton har kjøpt Derbys Rory Delap for 53 millioner kroner, noe som er ny rekord for klubben. Med salget av Delap, har Derby skaffet seg de nødvendige midlene til å kjøpet Lazios Fabrizio Ravanelli.

West Ham ønsker Hartson

West Ham har meldt seg på i kampen om å kjøpe John Hartson fra Coventry. Waliseren har gjort det klart at han ønsker å forlate Coventry, fordi han ønsker å spille i Premier League. West Ham må betale rund 45 millioner for spissen. Leicester, Middlesbrough og Celtic er blant de andre klubbene som har vist interesse for Hartson.

<B>ÅRETS SPILLER:</B> David Beckham var best likt av United-fansen i 2000/2001 sesongen.