Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham avfeier Real-konflikt

Capello ga bryllups-tillatelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Flere medier meldte i går at Real Madrid var særdeles lite fornøyd med at David Beckham reiste til Roma i forbindelse med bryllupet til Tom Cruise og Katie Holmes - når han burde vært hjemme i Madrid for å pleie skaden sin.

Men i dag avfeier både Beckham selv og Real-trener Fabio Capello at det engelske ikonet gjorde noe galt.

- Jeg er meget overrasket over å se medieoppslagene. Jeg spurte klubben om tillatelse til å delta i fredagens middag, og det fikk jeg. Betingelsen var at jeg var tilbake i Madrid for behandling og for å se kampen på lørdag. Det var jeg selvfølgelig, sier Beckham i følge SkySports.

Beckham har slitt Real-benken i store deler av årets sesong, og har ennå ikke signert ny kontrakt med den spanske giganten.

Det er ingen hemmelighet at forholdet til trener Fabio Capello har vært kjølig.  

Men også Capello sier denne saken er et storm i et vannglass.

- Beckham dro til Roma med tillatelse fra klubben, fordi vår lege sa det var uproblematisk. Han var i Madrid lørdag og har ikke mistet et minutt av sin rehabilitering, slår Capello fast i følge Sportinglife.

Real Madrid slo Racing Santander 3-1 lørdag kveld.

PÅ TRIBUNEN: En skadet David Beckham fikk tillatelse til å reise til Roma i kjendis-bryllup av Real Madrid. Foto:Reuters
PÅ TRIBUNEN: En skadet David Beckham fikk tillatelse til å reise til Roma i kjendis-bryllup av Real Madrid. Foto:Reuters Vis mer
image: Beckham avfeier Real-konflikt

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!