Beckham ber om nåde for kona

David Beckham kommer med en oppsiktsvekkende bønn til fansen på Anfield før England møter Finland i morgen. Les siste nytt om engelsk fotball.

England-kapteinen er bekymret for kona Victoria og sønnen Brooklyn, som begge skal sitte på tribunene når han spiller.

Liverpool-fansen på Anfield-tribunene har nemlig mange sanger om Beckham-familien. Og ingen av dem er pene.

- Jeg er bekymret for at familien min kan bli mobbet. Det er synd at jeg må tenke på sånt, sier Beckham til The Sun.

Rivaliseringen mellom Liverpool og Manchester United er beinhard. Det samme gjelder språket.

- Det hadde vært hyggelig om de kunne gå på en kamp uten å tenke på hva de opplever på vei inn og ut. Jeg vil selvfølgelig ha kona og sønnen min på kampen, og jeg er sikker på de har lyst til det også, sier Beckham.

- Jeg er vant til at fansen på Anfield skriker stygge ting, men jeg håper fansen glemmer klubbene når vi spiller. De ekte England-tilhengerne vil gjøre det.

Beckham har ikke alltid hatt det lett på landslaget. Etter Frankrike-VM fikk han skylda for Englands tidlige exit da han ble utvist for spark mot en argentiner.

Under VM i fjor sommer viste han finger'n til fansen da de sang usmakelige sanger om sønnen Brooklyn.

- Forhåpentligvis blir det lettere nå som jeg er England-kaptein. Det ble bedre i fjor også. Jeg skjønner at det blir noe mobbing, men det viktigste er at vi kommer oss over det og vinner kampen, sier 25-åringen.

Les eksempler på britisk sanghets mot Beckham

Flo-kompis til Liverpool

Liverpool-manager Gerard Houllier skal være interessert i Rangers midtbanespiller og kaptein Barry Ferguson. Liverpool skal allerede ha henvendt seg til Rangers med forespørsler om den løpssterke skotten. Liverpool vil ha førsterett dersom han er til salgs og skal være villige til å betale 130 millioner kroner.

Fulham vil ha Speed

Pengesterke Fulham vil styrke midtbanen når de rykker opp i Premier League i vår. Øverst på lista: Newcastles Gary Speed. Pris: 39 mill. kroner. Trener Jean Tigana er også interessert i Anderlechts tsjekkiske spissfyrtårn Jan Koller.

Finnene ikke redde

Vikings Hannu Tihinen er med i den finske troppen som møter England i morgen. Stopperen er ikke særlig redd for å møte Teddy Sheringham eller Andy Cole. - Ingen av United-spissen ga meg trøbbel da jeg møtte dem, sier finnen og utroper en Arsenal-duo til Premier Leagues beste angripere: - Slik jeg ser det er de beste spissene franske og spiller for Arsenal - Thierry Henry og Sylvain Wiltord.

Ny skuffelse for Gazza

Paul Gascoigne var på vei tilbake fra et langt skadeavbrekk da uhellet var ute. Under reservelagskampen mot Sheffield W slo han opp kneskaden og kan være ute i to uker. - Paul har fjernet veske fra kneet, sier Everton-manager Walter Smith.

Newcastle vil ha mer sør-amerikansk

Newcastle har hatt suksess med flere spillere fra Sør-Amerika, inkludert peruvianske Norberto Solano. Nå vil manager Bobby Robson hente fler. Argentinske Facundo Bonvin (19) fra Boca Juniors kan være på vei til klubben for 13 mill. kroner.

  • Kilder: The Sun, The Mirror, Soccernet, Teamtalk og PA.
BØNN TIL FANSEN: David Beckham ber fansen om ikke å mobbe familien hans.