TIL FILMEN: David Beckham gjør som flere fotballspillere tidligere - og prøver seg som filmstjerne. Foto: EPA / Javier Lizon / NTB Scanpix
TIL FILMEN: David Beckham gjør som flere fotballspillere tidligere - og prøver seg som filmstjerne. Foto: EPA / Javier Lizon / NTB ScanpixVis mer

Beckham blir filmstjerne i kompisens nye prosjekt

Fra undertøy til sverd for 40-åringen.

(Dagbladet): David Beckham har fått en rolle i kompisen Guy Ritchie nye filmprosjekt. Der skal den tidligere fotballspilleren spille rollen ridder.

Ritchie skal ha bestemt seg for å lage en ny utgave av King Arthur - og prosjektet skal omfatte hele seks filmer om kongen, skriver engelske Guardian.

Nordmann med David Bechams rolle i filmen «Knights of the Roundtable: King Arthur» skal være i forbindelse med et forsøk på å få løs sverdet Excalibur fra steinen.

I rollen har fotballspilleren liten tro på at unge Arthur kan klare å få løs sverdet.

Det er Charlie Hunnham som har fått æren av å spille selveste kong Arthur. Jude Law, Mikael Persbrandt, Eric Bana og norske Kalle Hennie er også oppført på rollelista.

Flere tidligere fotballspillere har med årene forsøkt seg innen filmverden, deriblant vår egen John Carew. Både Eric Cantona og Vinnie Jones har søkt seg til det store lerretet etter endt karriere. Jones har blant annet spilt i Guy Ritchies suksessfilm «Lock, Stock And Two Smoking Barrels».

Vant til kamera Å posere foran kamera er intet nytt for David Beckham. Ikke bare er den tidligere Manchester United-spilleren vant med å bli fotografert, men han har også i flere år frontet sin egen undertøyskampanje hos Hennes & Maurtiz.

Beckham og den britiske regissøren har jobbet sammen tidligere, da Ritchie i 2013 sto for regien av 40-åringens reklamevideo.

40-åringen la opp i 2013, etter 20 år som fotballproff. Selv om han ikke lenger er aktiv på banen, så er Beckham i aller høyeste grad fortsatt aktiv innen fotballen.

Etter avsløringen om massiv korrupsjon i FIFA ble kjent, toppet det seg for stjerna, som til er ganske så rolig.

- Noen av tingene vi nå har sett er avskyelig, uakseptabelt og forferdelig for spillet vi elsker så høyt, sa Beckham for et par uker tilbake.

Les også: Her leverer Beckham 1752 sider til Blatter. Nå er han rasende: - Det er avskyelig