- Beckham blir større enn Tiger og Michael Jordan

Store forventninger i LA.

(Dagbladet.no): Etter en vinter langt ute i fotball-kulda, kunne David Beckham krone en magisk fotball-vår med seriegull til Real Madrid søndag. Nå venter spill i LA Galaxy og Major League Soccer.

Superstjernens nye amerikanske sjef tror LA Galaxy har gjort tidenes varp med signeringen av 32-åringen.

Både sportslig og kommersielt.

- Det vil bli en interesse for Beckham her som vil overgå alt annet vi har sett før, sier Galaxy-sjef Alexi Lalas i følge Sportinglife.

- USA har aldri sett en utøver med en så stor internasjonal betydning og nedslagsfelt som Beckham, fortsetter sjefen, for mange best kjent som den store bohemen i den amerikanske vm-troppen på hjemmebane i 1994.

Og Lalas mener Beckham utkonkurrerer to av USAs store sportsikoner hva gjelder popularitet og status.

- Tiger Woods har også en slik internasjonal appell som Beckham, men med all respekt for Woods og Michael Jordan; David Beckham befinner seg på et helt annet nivå.

Lalas fnyser av de som tror Beckham først og fremst skal drikke cocktails og spankulere opp røde løpere etter ankomst Hollywood.

STOR BECKHAM: Becks\' nye sjef i La Galaxy, Alexi Lalas, tror engelskmannen blir større i USA enn både Michael Jordan og Tiger Woods. Her ser midtbanehelten ut til å takke høyere makter etter å ha sikret seriegull for Real Madrid. Foto: Jasper Juinen/AP
STOR BECKHAM: Becks\' nye sjef i La Galaxy, Alexi Lalas, tror engelskmannen blir større i USA enn både Michael Jordan og Tiger Woods. Her ser midtbanehelten ut til å takke høyere makter etter å ha sikret seriegull for Real Madrid. Foto: Jasper Juinen/AP Vis mer

- Det er en fornærmelse mot oss og sporten vår når det skrives at Beckham er på vei til Hollywood når faktum er at han kommer til en liga med så tøff konkurranse. Det er mange stjerner i Europa som ville få det tøft her, slår Lalas fast.

- Beckham blir større enn Tiger og Michael Jordan
<B>SÅÅÅ STOR:</B> Alexi Lalas og LA Galaxy vet de kan ha skutt gullfuglen med signeringen av David Beckham, både sportslig og kommersielt.