- Beckham blir større enn Tiger og Michael Jordan

Store forventninger i LA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter en vinter langt ute i fotball-kulda, kunne David Beckham krone en magisk fotball-vår med seriegull til Real Madrid søndag. Nå venter spill i LA Galaxy og Major League Soccer.

Superstjernens nye amerikanske sjef tror LA Galaxy har gjort tidenes varp med signeringen av 32-åringen.

Både sportslig og kommersielt.

- Det vil bli en interesse for Beckham her som vil overgå alt annet vi har sett før, sier Galaxy-sjef Alexi Lalas i følge Sportinglife.

- USA har aldri sett en utøver med en så stor internasjonal betydning og nedslagsfelt som Beckham, fortsetter sjefen, for mange best kjent som den store bohemen i den amerikanske vm-troppen på hjemmebane i 1994.

Og Lalas mener Beckham utkonkurrerer to av USAs store sportsikoner hva gjelder popularitet og status.

- Tiger Woods har også en slik internasjonal appell som Beckham, men med all respekt for Woods og Michael Jordan; David Beckham befinner seg på et helt annet nivå.

Lalas fnyser av de som tror Beckham først og fremst skal drikke cocktails og spankulere opp røde løpere etter ankomst Hollywood.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer