Beckham blir straffet - i alle fall med bot

David Beckham kan i beste fall regne med en bot etter at han innrømmet å ha pådratt seg gult kort med vilje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Diskusjonen rundt landslagskapteinens oppførsel i kampen mot Wales lørdag, der han fikk sitt andre gule kort, raser i England. Det virker helt på det rene at Beckham må regne med en reaksjon fra Det engelske fotballforbundet (FA), og den letteteste straffen han kan få er en bot.

Geoff Hurst har gått hardt ut mot landslagskapteinen til England og sagt at Beckham har satt fotballen i vanry med oppførselen sin. Andre har tatt til orde for at Beckham bør miste kapteinbindet på landslaget.

Mens diskusjonen raser prøver landslagssjef Sven-Göran Eriksson å roe gemyttene.

- Alle vet at dette foregår i internasjonal fotball. Beckham er ikke den første som har pådratt seg gult kort med vilje, og han kommer ikke til å bli den siste, sier Eriksson i en kommentar.

- Det er en helt annen sak om vi fordømmer oppførselen eller ikke, men dette har alltid foregått, og det kan vi ikke lukke øynene for, sier svensken, som prøver å skape mest mulig ro rundt det engelske landslaget før VM-kvalifiseringskampen mot Aserbajdsjan.

David Beckham har bekreftet at skaden han pådro seg i ribbeina i kampen mot Wales kommer til å holde ham på sidelinjen i hvert fall i en måned. Han regner ikke med å spille vennskapslandskampen mot Spania 17. november, for den kommer litt i tidligste laget for ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer