Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Beckham blir

- Jeg er overbevist om at min sønn ikke ønsker å forlate Manchester United, sier Ted Beckham, United-stjernens far.

LONDON (Dagbladet): - Han har aldri nevnt Madrid med ett ord, sier faren videre.

Mens britiske og spanske aviser er smekkfulle av «sikre» og «troverdige» spekulasjoner om David Beckhams overgang til Real Madrid, avfeier dermed pappa Beckham det hele med et ord:

- Nonsens.

Ted Beckham er intervjuet av Manchester Evening News og sier at sønnen vil få alvorlig kjærlighetssorg den dagen han må forlate Old Trafford, «men at det blir når han legger opp».

- Noen aviser er komiske i sine spekulasjoner. For eksempel lager de et stort nummer av at David ikke spilte storkampen mot Arsenal. Men sannheten er at han var skadd, forteller Beckham senior.

Beckham på plass

I morgen stiller David Beckham opp på Uniteds høyreflanke mot Tottenham på White Hart Lane i London. Ikke fordi Ole Gunnar Solskjær spilte seg ut mot Real Madrid. Men fordi både Beckham og sir Alex Ferguson vil vise at de er for profesjonelle til å la utenomsportslige ting innvirke på laguttak og spill.

Ferguson vil at United skal feie Spurs av banen med flest mulig mål, og en topptent Beckham vil bevise for all verden at han forsvarer plassen.

Det understreker også Ted Beckham:

- David var skuffet, ja knust, over ikke å få spille mot Real.

«Nye United»

Ellers har de engelske avisene gått til innkjøp av et helt lag på vegne av Ferguson. De foreslår at pengene fra «Beckham-salget» brukes på Ronaldinho (Paris St. Germain), Pavel Nedved (Juventus), Dennis Rommedahl (PSV), Damien Duff (Blackburn), Jermaine Defoe (West Ham), Eidur Gudjohnsson (Chelsea), Patrick Kluivert (Barcelona), Harry Kewell (Leeds) og Ricardo Queresma (Sporting Lisboa). Samt Nottingham Forests Michael Dawson.

Dessuten skal Fabien Barthez selges og Leeds' Paul Robinson blir ny sisteskanse, ifølge avisene.

Problemet er bare at et salg av David Beckham er lite sannsynlig. Han er nemlig Uniteds beste salgsvare: Hvert år ruller titalls millioner kroner inn på Uniteds konto etter salg av Beckham-effekter.

- BECKHAM BLIR: Sier far, Ted Beckham. Her: Beckham etter at Alex Ferguson sparket en sko på ham, sist konflikten toppet seg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media