Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham brakk armen

Det ble en kostbar privatlandskamp for David Beckham i Sør-Afrika.

Englands landslagskaptein David Beckham har etter alt å dømme brukket håndleddet og er fraktet til sykehus i Sør-Afrika.

Beckham startet landskampen mot Sør-Afrika i Durban torsdag kveld og landet forkjært på høyrearmen etter en takling i 1. omgang. I pausen ble håndleddet bandasjert, men etter 50 minutters spill ble han byttet ut og sendt til røntgenundersøkelse ved et lokalt sykehus.

Manchester United-stjernen spilte en avgjørende rolle da England tok ledelsen 1-0. Beckham sendte av gårde frisparket som Gareth Southgate ekspederte videre i mål etter bare 30 sekunders spill.

Emile Heskey scoret Englands avgjørende mål da laget vant kampen 2-1. Heskey satte inn returen etter et skudd fra Frank Lampard 64 minutter ut i kampen.

Benni McCarthy utlignet på straffespark for Sør-Afrika etter 18 minutters spill. England-forsvarer Danny Mills handset og forårsaket straffesparket.

Beckham er uansett ikke spilleklar til EM-kvalifiseringskampen mot Slovakia 11. juni. Lagkapteinen er suspendert og skal i utgangspunktet ikke på banen igjen før sesongstart med Manchester United i august.

NTB

BRAKK HÅNDLEDDET: David Beckham fikk et vondt møte med Sør-Afrika i kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media