Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham-butler får tre tusen kroner timen

For å pakke opp julegaver.

(Dagbladet.no): Familien Beckham likner ingen andre familier. Heller ikke på 1. juledag, når kostbare presanger skal åpnes.

For det skal butleren ta seg av, altså flerre papiret av gavene.

Ifølge Daily Mirror leier David og Victoria inn tjeneren for tusen pund (11 850 kroner), og arbeidstida er fire timer.

Det tilsvarer en timelønn på snaut 3000 kroner.

Julestasen skjer på Beckhams eget palass i Sawbridgeworth, der harmoni skal herske etter en rekke utroskapsrykter det siste året.

Parets tidligere butler skal ha sagt opp nylig, men erstatteren er så ettertraktet at han egentlig skulle servert hos MTV-familien The Osbournes i høytiden.

Det var da Beckhamene dro fram ekstra pundsedler, som sitter løst i hvert fall hos David. Han har superlønn i Real Madrid og utallige lukrative sponsoroppdrag.

- Jeg kan bekrefte at Victoria og David har leid en butler for juledagen, men jeg kan ikke bekrefte detaljer, sier en talsmann for Victoria Beckham til avisa.

At butleren bare åpner gaver er en sannhet med modifikasjoner, han skal også sørge for at mobiltelefonene blir ryddet vekk før maten serveres.

God jul!

SHOWBIZ-BECKHAMS:</B> Ekteparet David og Victoria Beckham liker å gjøre ting med stil. Her på førpremiere i London.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media